ΕΟΚ: Σενάριο για αναβολή όλων των πρωταθλημάτων!

Η έξαρση του κορονοϊού, η αύξηση των κρουσμάτων, αλλά και τα νέα μέτρα, έχουν φέρει τους ανθρώπους της ΕΟΚ να εξετάζουν το σενάριο αναβολής των πρωταθλημάτων μπάσκετ.

 ΕΟΚ: Σενάριο για αναβολή όλων των πρωταθλημάτων!

Στην Ελλάδα υπάρχει έξαρση του κορονοϊού. Τα κρούσματα έχουν σταθεροποιηθεί πάνω από τα 1.000, το δεύτερο κύμα είναι ακόμη πιο ισχυρό, με την κυβέρνηση να παίρνει όλο και πιο αυστηρά μέτρα.

Στην ΕΟΚ υπάρχει έντονος προβληματισμός με την κατάσταση, βλέποντας και εκείνη πως η πανδημία έχει επηρεάσει και το μπάσκετ. Άλλωστε, αρκετοί παίκτες, προπονητές και άλλη μέλη ομάδων, βρίσκονται θετικοί στον ιό.

Για αυτόν τον λόγο, στην ΕΟΚ σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής της διεξαγωγής των αγώνων όσον αφορά τα Εθνικά Πρωταθλήματα, μέχρι νεωτέρας. Μιλάμε αποκλειστικά για όλες τις διοργανώσεις (από την Α2 και κάτω), εκτός από την Basket League.

Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και τοπικά lockdowns, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολες και οι μετακινήσεις. Σε πρώτη φάση, υπάρχει το σενάριο για αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών. Πολλά, βέβαια, θα εξαρτηθούν και από την ομιλία της Παρασκευής που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ενημέρωσε πως θα γνωστοποιήσει τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κορονοϊός: Στο επίπεδο 4 εντάσσονται η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα και η Ροδόπη

Κορονοϊός (29/10): ΄Υφεση! 1.211 νέα κρούσματα, 12 θάνατοι,114 διασωληνωμένοι

Έρχεται απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ!