Αταμάν: «Η κατάσταση δεν είναι δίκαιη, πρέπει να παίζουμε με τους ίδιους όρους»

Ο προπονητής της Εφές Εργκίν Αταμάν τόνισε πως δεν υπάρχει ισονομία στη Euroleague από τη στιγμή που ομάδες όπως η Ζαλγκίρις έχουν κόσμο και άλλες όχι.

Αταμάν: «Η κατάσταση δεν είναι δίκαιη, πρέπει να παίζουμε με τους ίδιους όρους»

Εκνευρισμένος ήταν ο Εργκίν Αταμάν, όχι μόνο από τη νέα ήττα της Εφές (3η σε 4 ματς) από τη Ζαλγκίρις αυτή τη φορά, αλλά και από το γεγονός ότι η «Zalgirio Arena» είχε κόσμο. Ο Τούρκος προπονητής της Εφές είχε παράπονα γι' αυτό και τόνισε πως δεν είναι δίκαιο.

Ζαλγκίρις-Εφές: Απίστευτο! Πάνω από 5.000 θεατές στις εξέδρες (vid)

Αναλυτικά ο Εργκίν Αταμάν τόνισε:

«Οι οπαδοί της Ζαλγκίρις δημιουργούν πάντα υπέροχη ατμόσφαιρα. Είναι πραγματικά συναρπαστικό να έχεις τον κόσμο στο γήπεδο έπειτα από επτά μήνες... Πολλοί από τους συναδέλφους μου μιλούν στις συνεντεύξεις Τύπου για καταστάσεις μη ισονομίας φέτος στην EuroLeague.

Euroleague: Πρώτη και αήττητη η Ζαλγκίρις Κάουνας (89-73) την Εφές (vid)

Πιστεύω πως είναι άδικο. Παίζουμε κι εμείς στην ίδια διοργάνωση χωρίς να έχουμε πλεονέκτημα έδρας, χωρίς φιλάθλους... Την ίδια στιγμή, κάποιες ομάδες παίζουν με τον κόσμο στο πλευρό τους. Δεν παίξαμε σε "φούσκα" το καλοκαίρι, όταν η κατάσταση ήταν, ας πούμε, πιο καθαρή στην Ευρώπη. Πλέον ο κόσμος έρχεται στα γήπεδα.

Θέλω, λοιπόν να ρωτήσω... Αν η κυβέρνηση δεν επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στο δικό μας γήπεδο σε αυτή την κατάσταση, τι θα συμβεί; Διαμαρτύρομαι ξανά! Για το unfair που έγινε πέρσι με την οριστική διακοπή της σεζόν αλλά και για φέτος, που η κατάσταση δεν είναι δίκαιη. Συγχαρητήρια και πάλι, η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία όμως πρέπει να παίζουμε με τους ίδιους όρους»!