Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για Κραλ

Οι «πράσινοι» προσχωρούν για την ολοκλήρωση της προσπάθειας να αποκτήσουν τον διεθνή Τσέχο χαφ Άλεξ Κραλ από την Ουνιόν Βερολίνου

Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για Κραλ

Ο Παναθηναϊκός κλιμακώνει τις προσπάθειές του και τις επαφές με την Ουνιόν Βερολίνου για τον Άλεξ Κραλ, για τον οποίο φαίνεται ότι υπάρχει πλέον ομόνοια μεταξύ των ιθυνόντων του μεταγραφικού σχεδιασμού των πράσινων και έχουν δώσει το “ναι” για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο Κραλ αναμένεται να είναι ένας από τους δύο χαφ που θα αποκτηθούν τον Ιανουάριο, καθώς κουμπώνει με το πλάνο του Ράφα Μπενίτεθ για τη θέση 6, ενώ φυσικά υπάρχει και η αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο 8 και θα έχει ηγετικά χαρακτηριστικά.

Μάλιστα υπάρχει προσφορά συμβολαίου 2,5 χρόνων, με τους «πράσινους» να καλύπτουν ουσιαστικά το σύνολο των απολαβών του Κραλ στους Βερολινέζους, περίπου δηλαδή 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως κάτι που έχει γίνει δεκτό από τον Τσέχο.

Ο υψηλόσωμος (1,86μ.) διεθνής με την εθνική Τσεχίας μέσος αγωνίζεται εδώ και 1,5 χρόνο στην Ουνιόν, μετρώντας 42 συμμετοχές, με ένα γκολ και μία ασίστ σε Champions League, Bundesliga και Κύπελλο Γερμανίας.

Με την εθνική ομάδα της χώρας του, ο Κραλ έχει καταγράψει 48 συμμετοχές, ενώ έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε τρεις περιπτώσεις. Πριν τη γερμανική ομάδα, ο Κραλ είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Σλάβια Πράγας, τη Γουέστ Χαμ, την Σπαρτάκ Μόσχας, τη Σάλκε και την Εσπανιόλ.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110