Ο Μπερτομέου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο διακοπής - Απάντησε πως έχει έτοιμο το σχέδιο «φούσκας»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ρωτήθηκε σε press conference, για το ενδεχόμενο να υπάρξει διακοπή - Δεν δίστασε να επισημάνει πως υπάρχει και το σενάριο της «φούσκας» αλά... ΝΒΑ. 

Ο Μπερτομέου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο διακοπής - Απάντησε πως έχει έτοιμο το σχέδιο «φούσκας»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε πως η σεζόν πρέπει πάση-θυσία να ξεκινήσει. Παράλληλα, όμως, έδωσε και press conference, στην οποία ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να διακοπεί η EuroLeague λόγω της πανδημίας. O εκτελεστικός Διευθυντής της διοργάνωσης, δε δίστασε να σχολιάσει πως έχει έτοιμο το εναλλακτικό σενάριο. Το οποίο θα έχει «φούσκα» αλά... ΝΒΑ.

Τζόρντι Μπερτομέου: «Η σεζόν πρέπει να ξεκινήσει και να τελειώσει»

Συγκεκριμένα, είπε: «Έχουμε Plan B, αλλά μας αρέσουν τα Plans A και το δικό μας είναι αρκετά ευέλικτο. Μπορούμε να αλλάξουμε ημερομηνίες και έδρες. Οι ομάδες εμπλέκονται σε αυτό και ήταν εύκολο να τα κανονίσουμε.

Ξέρουμε ότι θα έχουμε δυσκολίες. Αν τα πράγματα χειροτερέψουν και φτάσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τότε θα επιστρέψουμε στο σχέδιο που είχαμε τον Μάιο, το Plan B.

Όλα ήταν έτοιμα για την "φούσκα", αλλά τρεις - τέσσερις ομάδες δεν μπορούσαν να φύγουν από την χώρα τους. Γι'αυτό και δεν προχωρήσαμε. Τώρα είμαστε έτοιμοι για όλα και θα κάνουμε αυτό που πρέπει, αν χρειαστεί».