Euroleague: Νέος χορηγός από την Ινδία (pic)

Η Euroleague ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας της με την ινδική εταιρεία «BKΤ», η οποία είναι κορυφαία κατασκευάστρια σε off road λάστιχα παγκοσμίως.

Euroleague: Νέος χορηγός από την Ινδία (pic)

Την επίτευξη της συμφωνίας της με την ινδική εταιρεία «BKΤ», η οποία είναι κορυφαία κατασκευάστρια σε off road λάστιχα παγκοσμίως, ανακοίνωσε η Euroleague. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια τριών ετών και θα είναι έντονη από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια της διοργάνωσης 2020-21.

Αυτό είναι το πρώτο επενδυτικό βήμα για την «BΚΤ» στο χώρο του μπάσκετ, που μέσω της Euroleague και του EuroCup, θέλει να μεγαλώσει το brand name της.

«Καλωσορίζουμε την BΚΤ στην οικογένειά μας και μοιραζόμαστε εγκάρδια το μότο "Growing Together" (μεγαλώνουμε μαζί), επειδή αυτό ακριβώς επιχειρούμε να κάνουμε με όλους μας τους συνεργάτες. Τα λάστιχα της "BΚΤ" είναι διάσημα για την αντοχή τους, την αξιοπιστία τους και την ακρίβειά τους, στοιχεία που βλέπουμε στους παίκτες και τις ομάδες μας κάθε εβδομάδα στα παρκέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου στη δήλωσή του.

«Οι κοινές αξίες μεταξύ της "ΒΚΤ" και του αθλητισμού είναι οι κύριοι οδηγοί στις επενδύσεις μας: το πάθος, η πρόκληση, το fair play και η στήριξη νέων ταλέντων. Οι φίλαθλοι του μπάσκετ είναι τρομερά πιστοί και παθιασμένοι. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στον μπασκετικό κόσμο με έναν συνεργάτη τόσο υψηλού κύρους», πρόσθεσε η CEO της «BKΤ Europe», Λουσία Σαλμάσο.