Ολυμπιακός: Το πλάνο για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη!

Ο ρόλος που θέλουν στον Ολυμπιακό να έχει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στην Αναπτυξιακή ομάδα, ο οποίος παράλληλα θα είναι ο μικρότερος παίκτης στην Euroleague της επόμενης σεζόν.

Ολυμπιακός: Το πλάνο για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη!

Ο Ολυμπιακός και δη ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχουν πλάνο για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη! Ο νεαρός γκαρντ φυσικά και συμμετέχει στις προπονήσεις της αντρικής ομάδας, φυσικά και έχει δηλωθεί στο ρόστερ της Euroleague, αλλά θα παίζει -όπως και πέρσι- και στην αναπτυξιακή ομάδα, όντας το βασικό πόιντ γκαρντ αυτής φέτος.

Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους προπονητές στον Ολυμπιακό Β’, θέλουν να παίζει ο Νικολαΐδης 35 λεπτά στο πρωτάθλημα της Α2 (από το οποίο πήρε το βάπτισμα του πυρρός πέρσι) σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν που έπαιζε περίπου 15 λεπτά.

Η αναπτυξιακή ομάδα θα είναι… αναπτυξιακή όνομα και πράμα, ακόμα περισσότερο σε σχέση με πέρσι, καθώς αυτός είναι ο σκοπός. Να αναπτυχθούν τα παιδιά που υπάρχουν εκεί και αγωνίζονται. Να «ψηθούν» και να ετοιμαστούν για την αντρική ομάδα.

Ο νεαρός γκαρντ -ο οποίος έκλεισε τα 19 του χρόνια πριν λίγες μέρες και είναι ο νεότερος παίκτης στην Euroleague- αποτελεί ένα μεγάλο prospect για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν στο ταλέντο του και στις δυνατότητές του και τον έχουν βάλει στο κατάλληλο πλαίσιο για να τον αναπτύξουν και να τον «βγάλουν».