Βεζένκοφ: «Θέλω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό - Να επαναφέρουμε την ομάδα σε τοπ επίπεδο»

Ο Σάσα Βεζένκοφ ανανέωσε με τον Ολυμπιακό για ακόμη 2 χρόνια και μίλησε για τα συναισθήματά του, τις σκέψεις του και τις φιλοδοξίες του.

 Βεζένκοφ: «Θέλω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό - Να επαναφέρουμε την ομάδα σε τοπ επίπεδο»

Ο Σάσα Βέζενκοφ, όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι για ακόμη δύο χρόνια (και βλέπουμε) και ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» έσπευσε να καταθέσει στο olympiacosbc.gr τα συναισθήματά του, τις σκέψεις του και τις φιλοδοξίες του από αυτή την εξέλιξη, την οποία ήθελε πολύ…

Ολυμπιακός: Επίσημα Βεζένκοφ διετίας

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού! Ελπίζω να αφήσουμε πίσω μας όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε ο πλανήτης, να έχουμε μια πολύ όμορφη σεζόν και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της», είπε ο 25χρονος φόργουορντ μιλώντας στο επίσημο site της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να συμπληρώσει:

«Το προσωπικό μου στοίχημα είναι να πετύχω, να καθιερωθώ. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να υλοποιήσει τους στόχους του, που όπως πάντα είναι υψηλοί. Για να τα καταφέρουμε, όμως, θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά. Σε όλη αυτή την προσπάθεια πάρα πολύ σημαντική θα είναι και η βοήθεια του κόσμου. Θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας και θέλουμε να τους δώσουμε χαρές. Όλα αυτά όμως είναι μακρινά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ολυμπιακός: Μένει ο Βεζένκοφ στο λιμάνι - Το πήρε πάνω του!

Αυτό που επιβάλλεται να κάνουμε σε πρώτη φάση είναι να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά από την προετοιμασία, να τη συνεχίσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να είμαστε ενωμένοι και πιστεύω πως κάτι καλό θα γίνει. Πάνω από όλα βέβαια εύχομαι να έχουμε υγεία. Άλλωστε, μετά και από όλα όσα περάσαμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να αφήσουμε πίσω όλες τις κακές σκέψεις, να κρατήσουμε τα μαθήματα που πήραμε στο διάστημα της καραντίνας και να δούμε τη νέα σεζόν ως μια πρόκληση».

Όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος και να οριοθετήσει τους στόχους της χρονιάς που έρχεται, τόνισε: «Γενικά αποφεύγω τα μεγάλα λόγια και ίσως ακουστεί κλισέ, όμως πρώτα από όλα πρέπει να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και να υπάρξει μια καλή χημεία. Θα έρθουν καινούργιοι παίκτες που πρέπει να ταιριάξουν με τους παλιούς. Οπότε είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πολύ συγκεκριμένους στόχους, όμως σίγουρα θέλουμε να διαγράψουμε πολύ καλύτερη πορεία από αυτή που κάναμε τα δύο τελευταία χρόνια και σίγουρα θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στο τοπ επίπεδο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας