Ολυμπιακός: Επίσημα Βεζένκοφ διετίας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Σάσα Βεζένκοφ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ολυμπιακός: Επίσημα Βεζένκοφ διετίας

Το τυπικό μέρος και αυτού απέμενε και να που η ΚΑΕ Ολυμπιακός έμεινε «πιστή στο ραντεβού» της με μία ακόμη ανακοίνωση. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Σάσα Βεζένκοφ, μία επιθυμία κοινή, η οποία φάνηκε και στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΚΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο 25χρονος φόργουορντ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για ακόμη δύο χρόνια».

Ο Βεζένκοφ ήθελε εξαρχής να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όπως άλλωστε και η εισήγηση του κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, ήταν θετική. Είχε πιάσει στο ΣΕΦ τον διεθνή φόργουορντ και είχαν μιλήσει, εξηγώντας του το πλάνο του και τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει, με τον Βεζένκοφ να έχει μείνει κατενθουσιασμένος.

Ολυμπιακός: Μένει ο Βεζένκοφ στο λιμάνι - Το πήρε πάνω του!

Υπήρξε ένα θέμα στο οικονομικό, μία σχετική διαφορά, με τον Βεζένκοφ να έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες (Ρωσία), ενώ την κίνησή του είχε κάνει και ο Ολυμπιακός ανεβαίνοντας εκεί που νόμιζε πως είναι λογικό. Όταν πέρασε ο καιρός και κάπου… μπλέχτηκε η κατάσταση ποιος θα πάρει ποιον τηλέφωνο, ο Σάσα πήρε πάνω του το θέμα και επέσπευσε τις διαδικασίες, συμφώνησε με την πρόταση του Ολυμπιακού για δύο χρόνια και παρέμεινε μέλος της ομάδας.