Mundobasket 2019: Κολέ: «Έλειπε η εμπειρία από τις ΗΠΑ και αυτό φάνηκε»

Ο Βενσάν Κολέ εμφανίστηκε χαρούμενος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη πρόκριση της Γαλλίας επί των ΗΠΑ και τόνισε ότι από την team USA έλειπε η εμπειρία και αυτό φάνηκε στο τέλος του παιχνιδιού.

Mundobasket 2019: Κολέ: «Έλειπε η εμπειρία από τις ΗΠΑ και αυτό φάνηκε»

Χαρούμενος και συνάμα προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Βενσάν Κολέ μετά τη νίκη της Γαλλίας επί των ΗΠΑ με 89-79 και την πρόκριση στην τετράδα του Mundobasket.

Mundobasket 2019 - Ο δρόμος για τον τελικό

Ο έμπειρος τεχνικός των «τρικολόρ» που μετράει 10 χρόνια στο πάγκο της ομάδας τόνισε ότι έλειπε η εμπειρία από την ομάδα της Αμερικής και αυτό φάνηκε στο τέλος του αγώνα ενώ σημείωσε ότι οι παίκτες του σκέφτονται τώρα μόνο το παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή.

Mundobasket 2019: ΗΠΑ - Γαλλία 79-89 : Έξω οι Αμερικανοί από τα μετάλλια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Γάλλων:

Το πανόραμα του Mundobasket 2019 (12η μέρα)

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε μια ποιοτική ομάδα. Τους έλειπε η εμπειρία κι αυτό φάνηκε στο τέλος του αγώνα. Παίξαμε πειθαρχημένα, εκτός από μερικά λεπτά που χάσαμε μερικά ριμπάουντ. Μείναμε μαζί, είχαμε τον έλεγχο και τελειώσαμε τη δουλειά. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς, το οποίο θα είναι φυσικά πολύ πιο δύσκολο. Βλέπω τους παίκτες των ΗΠΑ και βλέπω μια ομάδα που μπορούσε να κερδίσει το τουρνουά. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά σκεφτόμαστε όντως τον επόμενο αγώνα. Πριν από πέντε χρόνια αντιμετωπίσαμε μια παρόμοια κατάσταση, οπότε ξέρουμε ότι η Αργεντινή γνωρίζει τη σημασία αυτών των αγώνων, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλή εμπειρία. Θα είναι επικίνδυνη και θα είμαστε έτοιμοι για να την αντιμετωπίσουμε».