Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Άδικη η αντιμετώπιση προς τον Γιάννη»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο αδερφό του Γιάννη και την άδικη αντιμετώπιση, που -όπως είπε- είχε από τους διαιτητές στο Mundobasket 2019.

 Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Άδικη η αντιμετώπιση προς τον Γιάννη»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μας από την επόμενη φάση του Mundobasket έδωσε συγχαρητήρια για τη διαφαινόμενη πρόκριση των Τσέχων στην επόμενη φάση του της διοργάνωσης και το εξαιρετικό παιχνίδι που έκαναν με την Βραζιλία.

Mundobasket 2019: Τσεχία - Ελλάδα 77-84: Εκτός προημιτελικών η Εθνική

Ο Έλληνας άσος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον αδερφό του Γιάννη και την άδικη αντιμετώπιση προς το πρόσωπό του, αφού όπως τόνισε ο Θανάσης, ο «Greek freak» έδωσε τα πάντα για την ομάδα.

Το πανόραμα του Mundobasket 2019 (10η μέρα)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τσεχίας, που λογικά θα περάσει στον επόμενο γύρο. Έκανε εξαιρετική δουλειά στο ματς με την Βραζιλία. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε κάθε πτυχή του αγώνα. Πληρώσαμε την ήττα μας στον πρώτο γύρο από την Βραζιλία. Έτσι είναι το μπάσκετ. Κάποιες φορές είσαι ψηλά, κάποιες στην άλλη πλευρά».

Mundobasket 2019: Δείτε το ανύπαρκτο 5ο φάουλ του Αντετοκούνμπο! (vid)

Και για τον αδερφό του Γιάννη και τα συναισθήματά του:

«Ήταν άδικη η αντιμετώπιση για τον αδερφό μου, αλλά είναι περήφανος για την ομάδα. Έδωσε τα πάντα. Είναι τρελό να κερδίζεις και να μην περνάς στον επόμενο γύρο. Είμαι περήφανος που έπαιξα μαζί του και με αυτό το γκρουπ των παιδιών. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, αλλά ελπίζω το μέλλον να επιφυλάσσει καλά πράγματα για μας».