Καλάθης: «Θα πάμε όπου μας πάει ο Γιάννης»

Ο Νικ Καλάθης τόνισε με δηλώσεις του μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Νέας Ζηλανδίας πως η ομάδα δε φοβάται κανέναν και ακολουθεί πιστά τον Γιάννη.

Καλάθης: «Θα πάμε όπου μας πάει ο Γιάννης»

Ο Νικ Καλάθης εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη/πρόκρισή της Εθνικής μας απέναντι στη Νέα Ζηλανδία με σκορ 103-97 και τόνισε πως η ομάδα με οδηγό τον Γιάννη (Αντετοκούνμπο) δε φοβάται κανέναν αντίπαλο και θα προσπαθήσει για το 2/2 με ΗΠΑ και Τσεχία.

Mundobasκet 2019 - Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία 103-97: Προκρίθηκε χωρίς να αρέσει

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη:

«Ήταν μια καλή νίκη για μας. Τα επόμενα δύο ματς είναι νοκ άουτ για την Εθνική. Η Νέα Ζηλανδία είναι ιδιαίτερη ομάδα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα αδέρφια Γουέμπστερ μας έκαναν ζημιά, έβαλαν πολλά μεγάλα σουτ και πάντα ήταν δύσκολοι αντίπαλοι. Εμείς πήγαμε καλά στην επίθεση, ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο) έπαιξε πολύ καλά, ο Ιωάννης (Παπαπέτρου) έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και όλοι βγήκαν μπροστά.

Το πανόραμα του Mundobasket 2019 (6η μέρα)

Τώρα ανυπομονούμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εμείς ακολουθούμε τον Γιάννη,είναι μεγάλη η επιρροή του και στις δύο πλευρές του παρκέ. Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν, οι ΗΠΑ είναι μεγάλη ομάδα αλλά θα είμαστε έτοιμοι.

Mundobasket 2019: Σκουρτόπουλος: «Θα δοκιμάσουμε άλλες άμυνες με τις ΗΠΑ» (vid)

Η Τσεχία είναι επίσης καλή ομάδα, κέρδισε την Τουρκία και θα έρθει με καλή ψυχολογία. Εμείς ανυπομονούμε για ένα διαφορετικό τουρνουά πλέον και θα προσπαθήσουμε για δύο νίκες», τόνισε ο γκαρντ της Εθνικής».