Μαρκ Γκασόλ: «Νιώθω πως είμαι ο ηγέτης της Ισπανίας»

Ο σέντερ των Ράπτορς μέσω δηλώσεων του, εξήγησε πως νιώθει ηγέτης της Εθνικής Ισπανίας, καθώς μίλησε και για τον στόχο της εθνικής ομάδας αλλά και για το πρωτάθλημα στο πρωτάθλημα NBA με την ομάδα από το Τορόντο.

Μαρκ Γκασόλ: «Νιώθω πως είμαι ο ηγέτης της Ισπανίας»

Ο Μαρκ Γκασόλ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους ηγέτες της εθνικής Ισπανίας καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που θα βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο νυν σέντερ των Τορόντο Ράπτορς λοιπόν, προέβη σε δηλώσεις στην ισπανική «Cadena Ser» μιλώντας τόσο για τον στόχο του με την εθνική, όσο και για τον ρόλο που θα έχει σε αυτήν στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, ενώ έκανε λόγο και για την κατάκτηση του NBA με τους «Ράπτορες».

Αναλυτικότερα όσα ανέφερε ο Ισπανός all-star:

Για τον στόχο με την Εθνική ομάδα: «Από μακριά θα φαινόταν ωραίο να λέμε για το χρυσό, είμαστε πολύ φιλόδοξοι και ξέρουμε, ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε κάθε ομάδα. Η αποτυχία για εμένα θα ήταν να μην είμαστε ανταγωνιστικοί και να χάσουμε την ταυτότητά μας».

Για τον ρόλο του σε αυτή: «Νιώθω πως είμαι ο ηγέτης της ομάδας. Υπάρχουν πολλοί ηγέτες σε μια ομάδα και κάθε ρόλος είναι σημαντικός, μαζί με όσους έχουν μικρότερο, που επίσης βοηθούν. Νιώθω τη μαγεία της ομάδας».

Για την κατάκτηση του NBA: «Ήθελα πολύ να πάρω τίτλους, αλλά μου φάνηκε φυσιολογικό. Ήξερα υπογράφοντας στο Τορόντο, ότι είχαμε πιθανότητες, γιατί μου είπαν πως πηγαίναμε για το δαχτυλίδι».