Eκτός team USA και ο ΜακΚόλουμ

Μετά τους Ντέιβις, Χάρντεν και Γκόρντον και ο ΜακΚόλουμ ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος στην team USA ενόψει Μουντομπάσκετ.

Eκτός team USA και ο ΜακΚόλουμ

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της team USA ενόψει του Μουντομπάσκετ της Κίνας, όλο και περισσότεροι παίκτες ανακοινώνουν πως δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στην διοργάνωση.

Μετά την απουσία των Τζέιμς Χάρντεν, Άντόνι Ντέιβις και Έρικ Γκόρντον, ήρθε η σειρά του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ να δηλώσει πως δεν θα μπορέσει να δώσει το "παρών" Ο γκαρντ των Μπλέιζερς ενημέρωσε πως θέλει να συγκεντρωθεί στην ομάδα του Πόρτλαντ, αφήνοντας μεγαλύτερο κενό στη περιφερειακή γραμμή των ΗΠΑ.

Η λογική λέει πως ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα αναγκαστεί να φωνάξει περισσότερους παίκτες, καθώς από τους 20 παίκτες που είχε καλέσει στην προεπιλογή, πλέον, έχουν μείνει 16 αθλητές.

Αναλυτικά η προεπιλογή των ΗΠΑ: Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς), Αντρε Ντράμοντ (Πίστονς), Τομπάιας Χάρις (76ερς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Κέβιν Λαβ (Καβαλίερς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς), Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Πολ Μίλσαπ (Νάγκετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς) και Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς).