Τολιόπουλος: «Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ, πήραμε σημαντική νίκη»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας επί της Ολλανδίας, αλλά και για το γεγονός πως έχει σημαντικό ρόλο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τολιόπουλος: «Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ, πήραμε σημαντική νίκη»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πραγματοποίησε ακόμα μία τρομερή εμφάνιση και οδήγησε την Ελλάδα στη νίκη επί της Ολλανδίας. Πέτυχε 26 πόντους έχοντας και οχτώ ασίστ επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε:

Για την νίκη απέναντι στην Ολλανδία και την εμφάνισή του: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε εξαιρετική δουλειά. Δυσκολευτήκαμε, αλλά πήραμε την νίκη. Την Παρασκευή ήμουν πιο αγχωμένος, είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Σήμερα τα έβαλα και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα».

Για τα προβλήματα της «γαλανόλευκης» και τις απουσίες: «Μας έλειπαν πολλοί παίκτες. Όλα τα παιδιά δώσαμε και τη ψυχή μας για να καλύψουν το κενό τους και πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη».

Για τη συνεργασία με τον κόουτς Σπανούλη: «Είναι κάτι τέλειο, υπέροχο. Χαίρομαι πάρα πολύ που με κάλεσε στην Εθνική. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ».

Για το πού αφιερώνει την εμφάνισή του: «Σίγουρα το αφιερώνω στην ομάδα και σε όλους που με βοήθησαν να ξεπεράσω το άγχος μου, όπως και στους δικούς μου ανθρώπους, που είναι πάντα δίπλα μου».

Για τον στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων: «Είναι μεγάλο όνειρο να βρεθούμε εκεί και μακάρι να τα καταφέρουμε».