Ποτσέκο: «Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο αλλά όχι και να παίξουμε με τις ΗΠΑ»

Για την ατυχία της διασταύρωσης με την ομάδα των ΗΠΑ μίλησε ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο για την Εθνική Ιταλίας που υπερασπίστηκε τους παίκτες του.

Ποτσέκο: «Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο αλλά όχι και να παίξουμε με τις ΗΠΑ»

Συναισθηματικά φορτισμένος μετά τη συντριβή από τις ΗΠΑ με 63-100, ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο υπερασπίστηκε τους παίκτες του δηλώνοντας ότι τους αγαπάει όλους.

Παράλληλα είπε ότι δεν άξιζε κάτι παραπάνω η Ιταλία από αυτό το ματς, τονίζοντας όμως την ατυχία της διασταύρωσης με τις ΗΠΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όλος ο κόσμος πίστευε ότι δεν είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε. Οι παίκτες μου ήρθαν εδώ και έφτασαν στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η αντίδραση του Μέλι σημαίνει τα πάντα για εμένα. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να σας πω. Μπορούμε να φύγουμε τώρα. Καταλαβαίνετε τι μενταλιτέ έδειξαν οι παίκτες μου σε αυτό το τουρνουά.

Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν αξίζαμε και να παίξουμε απέναντι στις ΗΠΑ. Ήμασταν πρώτοι στον όμιλό μας. Αυτό είναι όλο. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Αγαπώ όλους τους παίκτες μου. Τους αγαπούσα και πριν από το ματς, τους αγαπώ και τους σέβομαι ακόμη περισσότερο τώρα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα άρχισα να μιλάω με κάποιους παίκτες από τις ΗΠΑ, οπότε όταν τελείωσε το ματς πλησίασα τον Κερ για να του εξηγήσω ότι απλά μιλούσα, δεν παραπονέθηκα, δεν τσακώθηκα μαζί τους. Έχω υπάρξει και εγώ παίκτης. Μου είπε ότι με καταλαβαίνει».