Ουόκαπ: «Είναι τιμή να φοράς τη φανέλα της Εθνικής»

Για τα συναισθήματά του μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδος από τη Λιθουανία μίλησε ο Τόμας Ουόκαπ

Ουόκαπ: «Είναι τιμή να φοράς τη φανέλα της Εθνικής»

Το triple-double άγγιξε ο εξαιρετικός Τόμας Ουόκαπ που δήλωσε απογοητευμένος μετά την ήττα-αποκλεισμό της Εθνικής στη Μανίλα από τη Λιθουανία για το MundoBasket 2023.

O playmaker της Εθνικής δήλωσε ότι είναι τιμή να φοράς κανείς τη φανέλα της Ελλάδας ενώ τόνισε το ματς με το Μαυροβούνιο άσχετα που δεν παίζει ρόλο το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα είνα μεγάλη απογοήτευση. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να νικήσουμε και αυτό κάνει μεγαλύτερη την απογοήτευση. Η Λιθουανία είναι πολύ καλή ομάδα, το έδειξε και σήμερα. Έπαιξαν επιθετικά στην άμυνα, πήγαν με δύναμη στις επαφές και μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Έβαλαν πολλά σουτ, γι' αυτό είναι καλή ομάδα και ποτέ δεν ξαναβρήκαμε το ρυθμό μας. Ήταν μια... χιονοστιβάδα από εκεί και μετά για εμάς.

Ξέρουμε ότι έχουμε μια θέση στο Προολυμπιακό Τουρνουά, όπως ξέρουμε ότι έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας εδώ, με το Μαυροβούνιο. Μπορεί να μην έχει σημασία το αποτέλεσμα, αλλά θα προσπαθήσουμε, είναι τιμή να φοράς αυτή τη φανέλα πάντα! Ειδικά για εμένα που η ομοσπονδία μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Με καλωσόρισαν όλοι και φορώ τη φανέλα αυτή με περηφάνεια κάθε φορά είτε είναι φιλικό, είτε επίσημο».