Στιβ Κερ: «Βάζουμε τα θεμέλια σε άμυνα και επίθεση - Καλύτεροι κόντρα στην Ελλάδα» (vid)

Δηλώσεις αναφορικά με την φιλική αναμέτρηση στο Άμπου Ντάμπι με την Εθνική Ελλάδος παραχώρησε ο προπονητής της Team USA, Στιβ Κερ

Στιβ Κερ: «Βάζουμε τα θεμέλια σε άμυνα και επίθεση - Καλύτεροι κόντρα στην Ελλάδα» (vid)

Για την προσαρμογή της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ στους κανονισμούς της FIBA αλλά και την καθημερινή βελτίωση μίλησε ο προπονητής της Team USA, Στιβ Κερ, λίγα 24ωρα πριν τη φιλική αναμέτρηση με την Ελλάδα στο Άμπου Ντάμπι.

Ο τεχνικός των Αμερικανών τόνισε ότι η ομάδα του βάζει τα θεμέλια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ενώ δήλωσε ότι θέλει να παρουσιαστούν καλύτεροι κόντρα στην Εθνική Ελλάδος.

Συγκεκριμένα είπε:

«Συνέχεια βάζουμε τα θεμέλια τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Προχωράμε μπροστά με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι στην εκτέλεση και γενικά σε οτιδήποτε και αν κάνουμε», και συνέχισε:

«Πλέον έχουμε πάρει μια γεύση από τους κανονισμούς της FIBA. Έχουμε δώσει έμφαση στην pin down άμυνα και ολοένα και βελτιωνόμαστε στο συγκεκριμένο κομμάτι. Τα πήγαμε καλά στο τελευταίο ματς, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι κόντρα στην Ελλαδα».