Σρέντερ: «Δεν ήταν πρόθεσή μου να προσβάλω τον Κλεμπέρ»

Ο Ντένις Σρέντερ απολογήθηκε για τα όσα είπε κατά του Μάξι Κλεμπέρ. 

Σρέντερ: «Δεν ήταν πρόθεσή μου να προσβάλω τον Κλεμπέρ»

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα ο Μάξι Κλεμπέρ είχε δηλώσει πως δεν θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 εξαιτίας του Ντένις Σρέντερ.

Ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας είχε συνάντηση με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Γκόρντον Χέρμπερτ προκειμένου να συζητήσουν για το συγκεκριμένο γεγονός.

Μετά τη συνάντησή τους ο Σρέντερ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον συμπαίκτη του λέγοντας του: «Θέλω να απολογηθώ στον Μάξι και στην οικογένειά του για όσα είπα και για την δυσφορία που προκάλεσα. Δεν ήταν η πρόθεσή μου να βάλω κανέναν σε μία άβολη κατάσταση ή να προκαλέσω ανησυχία στην ομάδα μου. Η πρόθεση μου ήταν να στηρίξω την ομάδα μου και να ξεκαθαρίσω ότι θα κάνω τα πάντα γι' αυτή. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Μάξι Κλέμπερ».

Από την πλευρά του ο Χέρμπερτ υπογράμμισε: «Η κατάσταση που δημιουργήθηκε είναι ατυχής, αλλά καταφέραμε να τη συζητήσουμε, να δούμε την αντανάκλασή της και να τη λύσουμε εσωτερικά. Ο Ντένις έδειξε δύναμη με την απολογία του. Ο Ντένις προσέχει πάρα πολύ τους συμπαίκτες του. Είναι περήφανος και αισθάνεται τιμή που αγωνίζεται για την πατρίδα του».