Κλεμπέρ για Σρέντερ: «Ξεκάθαρο ότι δεν είμαι ευπρόσδεκτος στην Εθνική Γερμανίας»

Τον εαυτό του εκτός Εθνικής Γερμανίας για το Μουντομπάσκετ έθεσε ο Μάξι Κλεμπέρ, μετά τις δηλώσεις του Ντένις Σρέντερ.

Κλεμπέρ για Σρέντερ: «Ξεκάθαρο ότι δεν είμαι ευπρόσδεκτος στην Εθνική Γερμανίας»

Δε θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA ο Μάξι Κλεμπέρ.

Ο άσος των Ντάλας Μάβερικς έθεσε τον εαυτό εκτός Εθνικής Γερμανίας μετά τις δηλώσεις του Ντένις Σρέντερ ότι δεν δικαιούται να έρθει καθώς δεν έδωσε το παρών στο Ευρωμπάσκετ.

«Η εξαιρετικά σκληρή απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να μην αγωνιστώ αφορούσε έναν τραυματισμό, τον οποίο κουβαλούσα τους τελευταίους τέσσερις μήνες της σεζόν 2021-2022. Έπρεπε να θεραπευτώ πλήρως και να ξεκουραστώ. Αν ήμουν υγιής θα ήθελε να αγωνιστώ με καμάρι για την Εθνική μας ομάδα. Όλη η επικοινωνία από την πλευρά μου σε όλα τα σχετικά άτομα έγινε με ειλικρίνεια και σεβασμό», ανάφερε ο Κλέμπερ σε δήλωσή του.

Με τον 31χρονο παίκτη των Ντάλας Μάβερικς να συμπληρώνει: «Αυτό το καλοκαίρι δήλωσα την πλήρη πρόθεσή και το κίνητρο να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, τα πρόσφατα ατυχή και απαράδεκτα δημόσια σχόλια για εμένα, έκαναν 100% ξεκάθαρο ότι δεν είμαι ευπρόσδεκτος στην Εθνική ομάδα. Δεν είναι ο στόχος μου να καταστρέψω την καλή χημεία της ομάδας του περσινού καλοκαιριού, ούτε θέλω να είμαι η αιτία να στραφεί η προσοχή πάνω μου».