Σπανού - Φασούλα: «Να νικήσουμε και την Κυριακή»

Τι είπαν η Άρτεμις Σπανού και η Μαριέλλα Φασούλα μετά τη νίκη της Εθνικής με την Εσθονία

Σπανού - Φασούλα: «Να νικήσουμε και την Κυριακή»

Οι δύο “πύργοι” της Εθνικής Γυναικών, Άρτεμις Σπανού και Μαριέλλα Φασούλα, έδωσαν πολλές μάχες και δεν έκρυψαν την χαρά τους για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Εσθονία.

Η Άρτεμις Σπανού τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Μπήκαμε δυνατά και είχαμε πλεονέκτημα το ότι παίζαμε στην έδρα μας με τον κόσμο που μας εμψύχωσε και μας έδωσε περισσότερη ενέργεια. Κάναμε λάθη, αλλά είμαστε έτοιμες να τα διορθώσουμε την Κυριακή για να πάρουμε άλλη μια νίκη που τόσο πολύ θέλουμε. Στοχεύουμε σε ακόμη μια επιτυχία στην έδρα και εκεί είναι πλέον η συγκέντρωσή μας, στον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία. Είναι θετικό που μας υποστηρίζει ο κόσμος».

Η Μαριέλλα Φασούλα ανέφερε με τη σειρά της: «Μείναμε μαζί μέχρι το τέλος, αλλά θεωρώ ότι μπορούσαμε ακόμα περισσότερα στην άμυνα. Κάναμε λάθη και αυτό πρέπει να βελτιώσουμε μέχρι τον αγώνα της Κυριακής. Να δούμε τις λεπτομέρειες. Τη νίκη τη θέλαμε και πλέον συνεχίζουμε για την Κυριακή με τη Μεγάλη Βρετανία. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι και πάλι στο πλευρό μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξή του για να φτάσουμε στον στόχο μας».