Καλάθης: «Το μετάλλιο είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά προηγούνται πολλά παιχνίδια»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για το Ευρωμπάσκετ και την προσπάθεια της Εθνικής να κατακτήσει ένα μετάλλιο. 

Καλάθης: «Το μετάλλιο είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά προηγούνται πολλά παιχνίδια»

Η Εθνική έχει δυνατότητες να φτάσει ψηλά στο Ευρωμπάσκετ τόνισε ο Νικ Καλάθης στην εκδήλωση του χορηγού της ομάδας, ΟΠΑΠ.

«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε έναν μήνα να γνωριστούμε καλύτερα. Προφανώς είχαμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά ελπίζω να είναι όλοι πλέον υγιείς. Ο στόχος είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι. Το μετάλλιο είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά προηγούνται πολλά παιχνίδια», ανέφερε δήλωσε αρχικά ο πολύπειρος γκαρντ και συνέχισε:

«Πρώτο μας μέλημα είναι να είμαστε πρώτοι στον όμιλο και μετά να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Υπάρχουν τα power rankings, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πιστεύω πάντως έχουμε τις δυνατότητες να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στο Ευρωμπάσκετ και ελπίζω να το δείξουμε.

Τα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου είναι τα πιο σημαντικά, οπότε θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι από την πρώτη μέρα. Κάθε μέρα θα είναι δύσκολη στη διοργάνωση, κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, με διαφορετικά εμπόδια και τακτική. Ελπίζω να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ, που είναι τεράστια βοήθεια για μας. Ελπίζω να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με τον καλύτερο τρόπο στο Ευρωμπάσκετ».