Παρασκευοπούλου: «Να πάμε όσο γίνεται καλύτερα στην συνέχεια»

Το σύνθημα ενόψει της συνέχειας έδωσε η Αριστέα Παρασκευοπούλου μετά από την ήττα της Εθνικής Κορασίδων από την Ισπανία.

Παρασκευοπούλου: «Να πάμε όσο γίνεται καλύτερα στην συνέχεια»

Ο στόχος της παραμονής στην Α’ Κατηγορία είχε επιτευχθεί για την Εθνική Κορασίδων που αναζητούσε την υπέρβαση απέναντι στην Ισπανία και την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού U16.

Μπορεί να μην τα κατάφερε, ωστόσο για μεγάλο διάστημα κατά τη διάρκεια του αγώνα έδειξε χαρακτήρα κάτι το οποίο επισήμανε και η Αριστέα Παρασκευοπούλου.

«Στην αρχή ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν μέσα στον αγώνα και παλεύαμε για το καλύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθη, δεχτήκαμε αιφνιδιασμούς και η Ισπανία πήρε διαφορά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου για την προσπάθεια. Δείξαμε καλό πρόσωπο, βγάλαμε πάθος και ψυχή», ήταν τα λόγια της.

Φυσικά υπάρχει και συνέχεια για την Εθνική Κορασίδων που δεν είναι άλλη από ένα καλό πλασάρισμα στην οκτάδα. «Τον αρχικό μας στόχο τον που ήταν η παραμονή στην Α΄Κατηγορία τον έχουμε πετύχει και γρήγορα. Θέλουμε να μείνουμε δυνατές και ενωμένες και να πάμε όσο γίνεται καλύτερα στην συνεχεία».

Η Εθνική Κορασίδων όπως και όλες οι ομάδες αύριο θα έχουν το ρεπό τους με την Παρασκευοπούλου να τονίζει: «Έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε, να μαζέψουμε δυνάμεις και να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για τους δύο τελευταίους αγώνες. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας και ξεκινήσουμε την δουλειά για το συγκεκριμένο παιχνίδι».