Ενέ: «Η Ελλάδα έχει δύο σπουδαίους γκαρντ»

Ο προπονητής της Τουρκίας, Ορούν Ενέ, μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Ελλάδα (83-61), ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη.

Ενέ: «Η Ελλάδα έχει δύο σπουδαίους γκαρντ»

Η Ελλάδα επικράτησε της Τουρκίας με 83-61 στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Ορούν Ενέ στάθηκε στην παρουσία των Νικ Καλάθη και Κώστα Σλούκα:

Η ΕΡΤ μεταδίδει ξανά το Τουρκία - Ελλάδα 63-81

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η αρχή για μας ήταν τελείως διαφορετική από την κατάληξη. Αρχίσαμε πολύ καλά, παίξαμε έξυπνα, πήραμε μια διαφορά, αλλά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην αντιμετώπιση της πίεσης. Αντί να κλείσουμε το ημίχρονο με διαφορά 15 πόντων, πήγαμε στα αποδυτήρια με μόλις +7. Μετά κάναμε κάποια λάθη και το μομέντουμ άλλαξε στο παιχνίδι. Δεν αντιδράσαμε ψύχραιμα και χάσαμε. Κάναμε δυόμισι καλά παιχνίδια εδώ, αλλά αυτό δεν αρκεί για να πας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τουρκία - Ελλάδα 63-81: Η ομιλία του Πιτίνο στο ημίχρονο

Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά, αλλά δεν είχαμε πολλές μέρες προετοιμασίας και είχαμε αρκετά νέα πρόσωπα. Η Ελλάδα έχει δύο σπουδαίους γκαρντ που διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να πάρουμε αυτή την εμπειρία και να τη χρησιμοποιήσουμε για το μέλλον ώστε να είμαστε καλύτεροι απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου».

Τσεχία - Ελλάδα: Ξημερώματα Δευτέρας ο τελικός του Προολυμπιακού στον Καναδά