Η ΕΡΤ μεταδίδει ξανά το Τουρκία - Ελλάδα 63-81

Η ΕΡΤ δίνει την ευκαιρία σε όσους δεν ξενύχτησαν, να δουν τη νίκη της Ελλάδας επί της Τουρκίας με 81-63

Η ΕΡΤ μεταδίδει ξανά το Τουρκία - Ελλάδα 63-81

Τα ξημερώματα της Κυριακής η Εθνική ομάδα έκαμψε την αντίσταση της Τουρκίας με 81-63 και προκρίθηκε στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά.

Τα highlights του Τουρκία - Ελλάδα 63-81 (vid)

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάλυψε διψήφια διαφορά στον αγώνα και μπόρεσε με καλή άμυνα να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/7) θα αντιμετωπίσει την Τσεχία.

Επειδή ο αγώνας επί της Τουρκίας προβλήθηκε τα ξημερώματα, η ΕΡΤ θα δείξει σε μαγνητοσκόπηση τη νίκη της «γαλανόλευκης». Η δημόσια τηλεόραση θα προβάλει ξανά το παιχνίδι στις 15:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Ο Ομοσπονδίας προπονητής Ρικ Πιτίνο είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες στο ημίχρονο και τους άλλαξε την ψυχολογία: «Τους είπα πως θα πάρουμε το προβάδισμα, αλλά να μην χαλαρώσουν και ότι την λέξη χαρακτήρα πλέον θα την γράφουμε Ελλάδα. Αν και τίποτα δεν πήγε καλά στην αρχή, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικοί. Κάποιος μου είπε να αφήσω τον Καλάθη στον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο να βάλω μέσα περισσότερο τον Λαρεντζάκη και του απάντησα "περίμενε να δεις τι θα κάνει ο Νικ στο δεύτερο ημίχρονο". Στον Νικ (σ.σ Καλάθη) είπα "σταμάτα να σκέφτεσαι πριν σουτάρεις, απλώς σούταρε". Όποτε το σκέφτεται τον επηρεάζει. Έχω πει στα παιδιά ότι ήταν τιμή μου να προπονήσω όλες τις ομάδες που έχω προπονήσεις. Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την ομάδα».