Σλούκας: «Οι δικαιολογίες είναι για τους αδύναμους»

Ο Κώστας Σλούκας θα ηγηθεί της Εθνικής μας ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά και ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν ψάχνει για δικαιολογίες.

Σλούκας: «Οι δικαιολογίες είναι για τους αδύναμους»

Η Ελλάδα θα ταξιδέψει για τον Καναδά χωρίς αρκετούς πρωταγωνιστές και έμπειρους παίκτες της. Έχουν τεθεί νοκ-άουτ οι Σπανούλης, Παπαπέτρου, Πρίντεζης και Παπανικολάου.

Ο Κώστας Σλούκας, όμως, παραμένει αισιόδοξος. Σε δηλώσεις του, τόνισε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα μου, κάτι που κάνω από τα 10-12 μου χρόνια. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό μαζί με τους συμπαίκτες μου.

Υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά αυτές είναι για τους αδύναμους. Οι δώδεκα θα πάμε για να παλέψουμε, θα πάμε να παίξουμε μεστά και ώριμα για τις πιθανότητές μας απέναντι σε καλές ομάδες.

Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, με καλή προετοιμασία πριν τους αγώνες, στους οποίους παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη και η ψυχή"

Ο Νικ Καλάθης από την πλευρά του δήλωσε: "Θέλουμε να το διασκεδάσουμε και να παίξουμε σαν ομάδα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, αλλά έχουμε υψηλό κίνητρο να παίξουν όχι μόνο στους Ολυμπιακούς, αλλά και το Προολυμπιακό. Γι’ αυτούς είναι μεγάλη ευκαιρία.

«Κόπηκε» ο Λούντζης - Αυτή είναι η 12άδα της Εθνικής για το προολυμπιακό τουρνουά