«Κόπηκε» ο Λούντζης - Αυτή είναι η 12άδα της Εθνικής για το προολυμπιακό τουρνουά

O Mιχάλης Λούντζης είναι ο τελευταίος παίκτης που «κόπηκε» από την Εθνική μας ομάδα - Αυτή είναι η 12άδα της Ελλάδας με την οποία θα αγωνιστεί στον Καναδά.

«Κόπηκε» ο Λούντζης - Αυτή είναι η 12άδα της Εθνικής για το προολυμπιακό τουρνουά

Ο Μιχάλης Λούντζης είναι ο τελευταίος παίκτης που έμεινε εκτός αποστολής για το ταξίδι στον Καναδά. Ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να πάει με μία περισσότερο ψηλή ομάδα (με τρεις σέντερ) και αποφάσισε να αφήσει εκτός τον γκαρντ του Προμηθέα.

Οι 12 παίκτες που θα ταξιδέψουν με την Εθνική Ανδρών στην Βικτώρια για το Προολυμπιακό Τουρνουά στον Καναδά είναι οι εξής: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βασίλης Καββαδάς.

Η Εθνική μας ομάδα στάθηκε άτυχη φέτος το καλοκαίρι, καθώς λόγω τραυματισμών και υποχρεώσεων, έχασε αρκετούς σημαντικούς και έμπειρους μπασκετμπολίστες. Τέθηκαν νοκ-άουτ λόγω προβλημάτων οι Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Βασίλης Σπανούλης. Παράλληλα, δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την Ελλάδα οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, καθώς θα έχουν παιχνίδια με τους Μπακς.