Εθνική: Προληπτικά, λόγω ελαφρού τραβήγματος, εκτός προπονήσεων ο Σπανούλης

Ένα ελαφρύ τράβηγμα που ταλαιπωρεί τον Βασίλη Σπανούλη οδήγησε τον Ρικ Πιτίνο να δώσει στον αρχηγό του Ολυμπιακού μερικές μέρες αποφόρτισης από τις προπονήσεις.  

Εθνική: Προληπτικά, λόγω ελαφρού τραβήγματος, εκτός προπονήσεων ο Σπανούλης

Πέραν του προβλήματος με τον Παπαπέτρου η προετοιμασία της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά στον Κανάδα (30/06 - 04/07) δεν είναι εντελώς ανέφελη.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα μείνει προληπτικά εκτός προπονήσεων για ορισμένες ημέρες όπως είπε ο Ρικ Πιτίνο σε συνέντευξη Τύπου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κι αιτία είναι ένα ελαφρύ τράβηγμα που ταλαιπωρεί τον αρχηγό του Ολυμπιακού

Ο Αμερικανός κόουτς δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό και φρόντισε, προληπτικά, να τον αποφορτίσει από τις προπονήσεις εκθειάζοντας, παράλληλα, την αγωνιστική του κατάσταση:

«Ο Σπανούλης δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους. Ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά, είχε μία εξαιρετική εβδομάδα αλλά είχε ένα πολύ ελαφρύ τράβηγμα και ήταν επιλογή μου να τον προστατέψω γιατί θέλω να τον έχω έτοιμο για το Προολυμπιακό του Καναδά και δεν θέλω να ρισκάρω».