Εθνική Ελλάδος: Δίχως τον, τραυματία, Παπαπέτρου στο Προολυμπιακό τουρνουά

Η Εθνική Ελλάδος θα επιχειρήσει να πάρει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μέσω  Προολυμπιακού τουρνουά, χωρίς τον τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου, όπως ανακοίνωσε ο, εκλέκτορας, Ρικ Πιτίνο.

Εθνική Ελλάδος: Δίχως τον, τραυματία, Παπαπέτρου στο Προολυμπιακό τουρνουά

Άσχημα μαντάτα επεφύλλασε ο Ρικ Πιτίνο, ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά (30/06 - 04/07).

Η «επίσημη αγαπημένη» θα παίξει την τελευταία της ευκαιρία να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ωστόσο ο Αμερικανός κόουτς κατά την συνέντευξη Τύπου όπου αποκάλυψε τα καθέκαστα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο κλήσης του φόργουορντ του Παναθηναϊκού σε περίπτωση πρόκρισης στο ύπατο, αθλητικό, ραντεβού ανά τετραετία.

«Ο Παπαπέτρου δεν θα είναι μαζί μας, έχει κάνει κάποια πράγματα στο πόδι του και προετοιμάζεται για την νέα σεζόν. Υπάρχει μία πιθανότητα εάν προκριθούμε στους Ολυμπιακούς να είναι έτοιμος να παίξει. Αυτό φέρνει μία δυσκολία στην ομάδα μας καθώς θα είχε σημαντικά λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι επομένως αυτό που θα κάνουμε είναι να βρούμε εναλλακτικές λύσεις και να ελιχθούμε έτσι ώστε να καλύψουμε το κενό του».