Αλλαγές λόγω κορονοϊού στην Εθνική ανδρών

Παίκτες του Προμηθέα ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού και αποκλείστηκαν από την αποστολή της εθνικής ομάδας για τη Λετονία

Αλλαγές λόγω κορονοϊού στην Εθνική ανδρών

Με αλλαγές θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (15/2) η αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών στη Λετονία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Συγκεκριμένα δύο μέλη του τιμ στον Προμηθέα βρέθηκαν θετικά σε έλεγχο κορονοϊού και ασφαλώς σήμανε… συναγερμός τόσο στους Πατρινούς, όσο και στην «γαλανόλευκη».

Οι παίκτες του Προμηθέα ήρθαν σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και πρέπει να μείνουν σε απομόνωση, δεν προλαβαίνουν το ταξίδι ακόμα και αν βγουν αρνητικοί και ήδη κλήθηκαν τέσσερα νέα πρόσωπα για συμπληρωθεί έστω 13άδα για το ταξίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Με σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση θα ταξιδέψει η Εθνική Ανδρών για τη Ρίγα της Λετονίας.
Κατόπιν επίσημη ενημέρωσης από τον Προμηθέα για επαφή των αθλητών του με επιβεβαιωμένα κρούσματα, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου οι πέντε παίκτες που επρόκειτο να συμμετάσχουν στην αποστολή, Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης και Γιάννης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης, αποκλείστηκαν αφού πρέπει να παραμείνουν σε ολιογήμερη απομόνωση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν σήμερα όλα τα μέλη της Εθνικής.

Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Χρήστος Σαλούστρος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Μωραϊτης και Ζώης Καράμπελας και η Εθνική θα ταξιδέψει για τη Ρίγα με 13 παίκτες».