Σπανούλης: «Με ιντριγκάρουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες- Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει με την Εθνική»(vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε τις σκέψεις του για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα.

Σπανούλης: «Με ιντριγκάρουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες- Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει με την Εθνική»(vid)

Μετά το «θα δούμε» και το «παράθυρο» επιστροφής στην Εθνική ομάδα που άφησε ανοικτό ο Βασίλης Σπανούλης, μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε πιο αναλυτικά για το θέμα στην εκπομπή «πικ εν ρολ» της Cosmote Tv και εξήγησε τις σκέψεις του.

Ο Σπανούλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε πως αρχικά τον ιντριγκάρει η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ με αυτή του την κίνηση θέλει να δώσει το παράδειγμα και να υπενθυμίσει πώς έχει δώσει και την καρδιά του στην «γαλανόλευκη». Επιπλέον, τα παιδιά του, δεν τον έχουν δει αγωνιζόμενο με την Εθνική ομάδα και αυτό είναι ακόμα ένα κίνητρο.

«Ειλικρινά με ιντριγκάρει να βρεθώ σε Ολυμπιακούς Αγώνες, για τη χώρα, για εμένα, για τα παιδιά μου που δεν με έχουν δει με την Εθνική» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης για να συμπληρώσει: «Θέλω να τους δώσω το παράδειγμα και να τους υπενθυμίσω ότι για την Εθνική έχω δώσει και την καρδιά μου».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε πως δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική του απόφαση, θα το συζητήσει με την οικογένειά του, ενώ θα δει πως θα είναι και με την υγεία του: «Θα δω πως θα είμαι, αν έχω υγεία. Θα συζητήσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω. Δεν ξέρω τι θα γίνει με εμένα, αλλά θα μιλήσω και με άλλα παιδιά. Δεν το σκέφτομαι τώρα, θα το κάνω όταν έρθει η ώρα».