Ο Σπανούλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης για πρώτη φορά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.

Ο Σπανούλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική (vid)

Για πρώτη φορά ο Βασίλης Σπανούλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά το τέλος του φιλικού με τον Κολοσσό ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και απάτησε: «Θα δούμε».

Ο «Kill Bill» δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα από την οποία είχε αποχωρήσει το 2015. Με τη λακωνική του απάντηση στη σχετική ερώτηση δεν απέκλεισε την πιθανότητα να εμφανιστεί ξανά με το εθνόσημο στο στήθος στο Προλυμπιακό τουρνουά.

Όσον αφορά στην κίνηση του Ολυμπιακού με τα φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα ο Βασίλης Σπανούλης είπε: «Είναι σπουδαίο αυτό που γίνεται, αυτό που έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Έγιναν και δωρεές σε νοσοκομεία. Όλοι να βοηθήσουμε για να ξεφύγουμε από την πανδημία. Δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση της πανδημίας. Μακάρι να περάσει αυτό και όλοι να βοηθήσουμε. Θα γίνουν και άλλα τέτοια παιχνίδια. Μακάρι να περάσει αυτό».

Για τη συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά τόνισε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα πρέπει να πετύχει, πρέπει να περάσουμε στα πλέι οφ. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».