Ρέθυμνο: Το μήνυμα του Μανουκαράκη για την αποχώρηση Ζομπανάκη

Ο πρώην πρόεδρος του Ρεθύμνου Ηρακλής Μανουκαράκης έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη.

Ρέθυμνο: Το μήνυμα του Μανουκαράκη για την αποχώρηση Ζομπανάκη

Ο Κωστής Ζομπανάκης, ύστερα από πάνω από μία δεκαετία ενασχόλησής του με την ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο άνθρωπος που ενίσχυσε οικονομικά το κλαμπ σε όλους τους τομείς. Πλέον ο ΑΓΟΡ δεν θα είναι σε θέση να παίξει στην Α1!

Ρέθυμνο: Τέλος εποχής για Ζομπανάκη - Δεν θα κατέβει η ομάδα στην Basket League

Ο πρώην πρόεδρος του Ρεθύμνου Ηρακλής Μανουκαράκης πήρε επισήμως θέση για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Ζομπανάκη στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε έναν άνθρωπο και φίλο του Ρεθύμνου για όλα αυτά που πρόσφερε στην αγαπημένη μας ομάδα. Η απουσία του δεν λογαριάζεται σε χρήμα, είναι περισσότερα τα άλλα που χάνουμε από τον Κωστή.

Σε αυτή τη δύσκολη και ιστορική στιγμή της ομάδας θέλουμε συσπείρωση, να ενεργοποιηθούμε ξανά όλοι και να σηκώσουμε τα μανίκια μας για δουλειά, να βρούμε βιώσιμες λύσεις όλοι μαζί οι Ρεθεμνιώτες, με μακροπρόθεσμο ρεαλιστικό πλάνο και με επιμονή για υλοποίηση σε έργα στις υποδομές που χρειάζεται μία μεγάλη ομάδα. Το Ρέθυμνο ήταν και θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα όταν θα πατήσει σταθερά και τίμια, όπως λειτουργεί τόσα χρόνια, στα πόδια του.

Θα ξαναγίνει κόσμημα του ελληνικού πρωταθλήματος και, παρ' όλες τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι υγειονομικά και οικονομικά, πρέπει να δηλώσουμε παρόντες σε αυτή τη στιγμή που μας έχει ανάγκη η αγαπημένη μας ομάδα!!!

Φίλε Κωστή, σε ευχαριστούμε. Το Ρέθυμνο έχει πολλή αγάπη για αυτή την ομάδα και τη στηρίζει πάντα. Εμείς θα συνεχίσουμε στο επίπεδο που μας επιτρέπεται οικονομικά να έχουμε μία καθαρή, υγιή και σοβαρή ομάδα, συνεχίζοντας το όραμα ανακατασκευής του γηπέδου της πόλης μας και λόγω που ξέρω προσωπικά και τη δικιά σου αγάπη, έχουμε το δικαίωμα να σου λέμε όλοι οι Ρεθεμνιώτες όχι αντίο αλλά στο επανιδείν».