Ρέθυμνο: Τέλος εποχής για Ζομπανάκη - Δεν θα κατέβει η ομάδα στην Basket League

Ο Κωστής Ζομπανάκης γνωστοποίησε στο ΔΣ του Ρεθύμνου ότι θα αποχωρήσει και δεν θα χρηματοδοτεί την ομάδα. Οι Κρητικοί δεν θα παίξουν στην Basket League της νέας σεζόν.

Ρέθυμνο: Τέλος εποχής για Ζομπανάκη - Δεν θα κατέβει η ομάδα στην Basket League

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και πράξη. Τέλος εποχής για τον Κωστή Ζομπανάκη στο Ρέθυμνο. Ο άνθρωπος που χρηματοδοτούσε την ομάδα μπάσκετ για πάνω από μία δεκαετία ανακοίνωσε στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου την αποχώρησή του.

Μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση φέρνει και εξελίξεις, καθώς η ομάδα του Ρεθύμνου δεν θα κατέβει να παίξει στην Basket League της νέας σεζόν. Μία από τις πιο σοβαρές ομάδες διοικητικά του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, όντας πάντα συνεπής και σωστή στις υποχρεώσεις της.

Οι χαμένοι επενδυτές ομάδων που ήθελαν να φτάσουν στην κορυφή…

Ο Κωστής Ζομπανάκης δήλωσε πως έχει κουραστεί ψυχολογικά και πνευματικά να ασχολείται με το σπορ στη χώρα μας, είχε απογοητευτεί από ορισμένες καταστάσεις και γνωστοποίησε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το μπάσκετ. Σκοπεύει όμως να επιστρέψει στο άμεσο μέλλον από κάποιο άλλο πόστο.

H ομάδα θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες σε ποια κατηγορία θα συνεχίσει, κάνοντας «restart», ενώ στο ΔΣ τονίστηκε ότι θα δοθεί βάση για να ανακαινιστεί το γήπεδο μπάσκετ της ομάδας «Μελίνα Μερκούρη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας