Ηρακλής: Παρελθόν ο Καστρίτης, πάει στη Χάποελ Τελ Αβίβ

Τη λύση της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιάννη Καστρίτη ανακοίνωσε η διοίκηση του Ηρακλή με τον Έλληνα τεχνικό να μετακομίζει στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ηρακλής: Παρελθόν ο Καστρίτης, πάει στη Χάποελ Τελ Αβίβ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή αποτελεί ο Γιάννης Καστρίτης. Η διοίκηση του Γηραιού γνωστοποίησε το «διαζύγιο» μέσω της επίσημης ανακοίνωσης.

Ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζεται να αναλάβει τις τύχες της Χάποελ Τελ Αβίβ, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Καστρίτης: «Έχουμε εμπύρετους παίκτες λόγω κρύου στις προπονήσεις»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχοντας κοινό στόχο την ομαλή συνέχεια της προσπάθειας του ΗΡΑΚΛΗ, και με δεδομένη την εκατέρωθεν άριστη σχέση που εδραιώθηκε μέσα από την κοινή προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς, η Διοίκηση της ΚΑΕ και ο Προπονητής Γιάννης Καστρίτης κατόπιν ειλικρινούς συζητήσεως και ανταλλαγής απόψεων για το πως το μέλλον θα είναι καλύτερο, συναποφάσισαν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ εύχεται κάθε επιτυχία στον προπονητή Γιάννη Καστρίτη σε οποιοδήποτε βήμα στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας. Οι δρόμοι μας χωρίζουν με την ελπίδα αυτό το βήμα να είναι θετικό και για τους δύο και με δεδομένο πως μπήκαν κάποιες βάσεις στην εκατέρωθεν εξέλιξη.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για εδραίωση στα ανώτερα επίπεδα του Ελληνικού Μπάσκετ, όπως αρμόζει στην Ιστορία μας, και εργαζόμαστε ήδη, παρά τις δυσκολίες, για τα επόμενα μας βήματα σε όλα τα επίπεδα, έχοντας διαρκή και άγρυπνο αρωγό τον φίλαθλο κόσμο μας και σύμμαχο μας τις Αρχές που διέπουν τον ιστορικότερο σύλλογο του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Την καθαρότητα, την περηφάνια, την αξιοπρέπεια, το ήθος.

Γιάννη, καλή συνέχεια...»