Ερασιτέχνης Άρης: «Σήμερα (8/11) ξεκινάει η οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ»

Ο ερασιτέχνης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τόνισε με ανακοίνωση του πως την Παρασκευή (8/11) ανοίγει ο τραπεζικός λογαριασμός ο οποίος θα βοηθήσει στην οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ Άρης. 

Ερασιτέχνης Άρης: «Σήμερα (8/11) ξεκινάει η οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ»

Ο Ερασιτέχνης Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως από την Παρασκευή (8/11) θα ανοίξει η ειδική πλατφόρμα στην Viva.gr, πράγμα που δίνει στους φιλάθλους του συλλόγου της Θεσσαλονίκης την ικανότητα να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό χρημάτων επιθυμούν το οποίο θα αξιοποιηθεί στην ενίσχυση της μπασκετική ομάδας του Άρη.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι από σήμερα Παρασκευή (8/11) οι φίλαθλοι του ΑΡΗ δύνανται να καταθέτουν το ποσό που μπορούν και επιθυμούν στο λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί από τον Ερασιτέχνη στη viva.gr, για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να καταθέτουν τα ποσά των 5, 10, 20, 50 και 100 ευρώ. Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και θα κατατεθούν στην ΚΑΕ, προκειμένου το τμήμα μπάσκετ να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες κινήσεις για την ανάκαμψη της ομάδας.


Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!
Υπενθυμίζεται ότι λόγω της άμεσης ανάγκης για τη συγκέντρωση χρημάτων, η συγκεκριμένη οικονομική αρωγή έχει ως ημερομηνία λήξης την 30ή Νοεμβρίου.

Η διεύθυνση στην οποία οι φίλαθλοι μπορούν να καταθέτουν τα χρήματα για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, είναι η παρακάτω:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/»