Κεμζούρα: «Σοκαρίστηκα από την απόλυση Μπλατ, αναλαμβάνω για δύο παιχνίδια»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα σοκαρίστηκε όταν πληροφορήθηκε την απόλυσή του Ντέιβιντ Μπλατ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Επίσης, γνωστοποίησε ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στα επόμενα δυο παιχνίδια.

Κεμζούρα: «Σοκαρίστηκα από την απόλυση Μπλατ, αναλαμβάνω για δύο παιχνίδια»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα παραχώρησε συνέντευξη στη λιθουανική ιστοσελίδα «15min.lt» στην οποία μίλησε για την απομάκρυνσή του Ντέιβιντ Μπλατ από τον Ολυμπιακό και δήλωσε σοκαρισμένος όπως πιστεύει και όλοι στην ομάδα.

Ο Κεμζούρα μεταξύ άλλων ανέφερε πως του ζητήθηκε να αναλάβει την προετοιμασία της ομάδας για τα επόμενα δυο παιχνίδια με Βαλένθια (11/10) και Ζενίτ (18/10).

Μπλατ και Ολυμπιακός: Μια σχέση αγάπης που δεν τράβηξε ποτέ...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κεστούτις Κεμζούρα:

Για την απομάκρυνση Μπλατ από τον πάγκο του Ολυμπιακού:«Σοκαρίστηκα, όπως πιστεύω και όλοι. Ήταν αναπάντεχο. Φυσικά η ομαδα δεν έπαιζε όπως όλοι περίμεναν, αν και υπήρχαν πολλοί λόγοι για αυτό. Δε θα πω κάτι καινούριο, αλλά προετοιμαζόμασταν με μισή ομάδα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όταν ήρθαν όλοι, χρειαστήκαμε χρόνο για να καταλάβουν όλοι πού βρισκόμαστε».

Τα δεδομένα για τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μπλατ

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ήθελε αυτά τα αποτελέσματα. Φυσικά κι εμείς ήμασταν δυσαρεστημένοι και σκεφτόμασταν τι αλλαγές θα κάνουμε. Πιστεύαμε ότι θα είχαμε περισσότερο χρόνο, αλλά οι Ιδιοκτήτες το είδαν διαφορετικά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Για αυτό είναι οι ιδιοκτήτες και εμείς πρέπει να ζήσουμε με αυτές τις αποφάσεις. Ήταν σοκ, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε».

Oλυμπιακός: Τέλος ο Μπλατ

Όσο για το χρονικό διάστημα που θα κάτσει στον ερυθρόλευκο πάγκο είπε: «Μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα για τα δύο επόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι το καθήκον, αν γίνει κάτι πρέπει να είμαι έτοιμος. Έπρεπε να αναλάβω και να συνεχίσω να δουλεύω».

Σχετικά με την σχέση του με τον Μπλατ ο Κεμζούρα τόνισε: «Ο Ντέιβιντ μας έφερε στην ομάδα και του είμαι ευγνώμων, όπως και για πολλά πράγματα στην καριέρα μου. Μου έδωσε πολλά, αλλά η κατάσταση τώρα είναι τέτοια που δεν γίνεται να τα πετάξω όλα».