Ο Ολυμπιακός τιμάει τον Τόμιτς (pic)

Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα (20/9) η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως θα τιμήσει τον Μίλαν Τόμιτς για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. 

Ο Ολυμπιακός τιμάει τον Τόμιτς (pic)

Ο Ολυμπιακός τιμάει τον Μίλαν Τόμιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» με ανακοίνωσή τους συγκεκριμένα ενημέρωσαν πως στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (20/9) θα τιμήσουν τον Μίλαν Τόμιτς για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Η «ερυθρόλευκη» ανάρτηση γράφει στο Facebook: «Στο φιλικό της Παρασκευής (20/09, 21.15) με τον Ερυθρό Αστέρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Μίλαν Τόμιτς για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα μας, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής».

Ο Τόμιτς κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ! (vid)

Να θυμίσουμε πως παλαίμαχος άσος, ήταν παίκτης του Ολυμπιακού από το 1991 έως το 2004 ενώ από το 2008 έως το 2018 διατέλεσε βοηθός προπονητή στην ομάδα με 6 παρουσίες σε φάιναλ φορ.

Ο προπονητής των Σέρβων είχε καλέσει λίγο νωρίτερα τους φίλους της ομάδας του Πειραιά να δώσουν δυναμικό «παρών» στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Δείτε την ανάρτησή του Ολυμπιακού στο Facebook για τον Μίλαν Τόμιτς: