Πεδουλάκης για Μπλατ: «Ευχόμαστε όλοι να είναι δυνατός»

Στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν, ο Αργύρης Πεδουλάκης ευχήθηκε στον Ντέιβιντ Μπλατ για το πρόβλημα υγείας του να είναι δυνατός. Τι δήλωσε ο κόουτς του «τριφυλλιού» για Εθνική, τραυματισμό Αθηναίου και τη φετινή Ευρωλίγκα.

Πεδουλάκης για Μπλατ: «Ευχόμαστε όλοι να είναι δυνατός»

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την Παρασκευή (23/8) την πρώτη του επίσημη συγκέντρωση ενόψει τον υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου, και ο προπονητής του «τριφυλλιού» Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στα Μέσα Ενημέρωσης για αυτό το νέο ξεκίνημα στον πάγκο των «πρασίνων».

Παναθηναϊκός - Φριντέτ για Μπλατ: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί του»

Ο «Άρτζι» στο περιθώριο των δηλώσεών του για Εθνική, και Ευρωλίγκα δεν ξέχασε τον Ντέιβιντ Μπλατ, τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα στέλνουν τις ευχές τους, να παραμείνει δυνατός, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, όσο για τον Αθηναίου και τον τραυματισμό του, παραδέχθηκε πως θέλει παίκτη, αλλά δεν υπάρχει!

Παναθηναϊκός - Τζόνσον: «Να αποκτήσουμε χημεία»

Αναλυτικά ο Αργύρη Πεδουλάκης είπε αρχικά:

«Πάντα όσο μεγαλώνεις γίνεσαι και πιο σοφός. Είναι διαφορετικά τα πράγματα. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς.

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε: «Να δώσουμε τις ευχές μας στον κόουτς Μπλατ, είναι ένας έμπειρος και εξαιρετικός προπονητής, βρίσκεται πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα, πέρασε και από το ΝΒΑ. Ελπίζω τα καλύτερα γι'αυτόν και την οικογένειά του, ξέρω πως θα συνεχίσει να δουλεύει και να κάνει αυτό που αγαπά, να είναι δυνατός».

Και συνέχισε:«Θα κρατήσουμε στοιχεία όπως το τρέξιμο στο ανοικτό γήπεδο, αλλά θα βελτιώσουμε και το 24άρι. Θέλουμε να είμαστε τον Μάρτιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί. Τα μεγάλα ματς κρίνονται στα τέλος και στο "πέντε εναντίον πέντε". Αυτό θέλουμε να βελτιώσουμε».

Σχετικά με την απουσία των διεθνών δήλωσε: «Μας λείπουν τρία βασικά στελέχη, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Θα τους ενσωματώσουμε στα παιχνίδια μετά. Αυτό υπάρχει σε αρκετές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε».

Για την Εθνική: «Υπάρχει αισιοδοξία. Είμαστε ένας λαός που δεν μπαίνει σε καλούπια. Ο Γιάννης είναι ο "καπετάνιος" και αυτό το έχουν αποδεχτεί όλοι. Να είμαστε όλοι ήρεμοι και στα νοκ-άουτ θα κριθούν όλα. Βγαίνει ένα ζεστό και ήρεμο κλίμα, αυτό είναι σημαντικό».

Για τον τραυματισμό Αθηναίου: «Θα είχε τον ρόλο για βάθος στα γκαρντ, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Euroleague. Θέλουμε παίκτη, αλλά να είναι Έλληνας. Δεν υπάρχει κάτι όμως, έχουμε γενικά θέμα σε αυτή την θέση, το είδαμε και στην Εθνική».

Τέλος, για το Final Four: «Τα social media είναι δυνατά, αλλά εμείς δεν έχουμε βάλει ταμπέλες. Η Euroleague είναι πολύ δυνατή φέτος. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, αλλά έχουμε αυτογνωσία. Στόχος είναι η οκτάδα και μετά βλέπουμε την συνέχεια, έχει δρόμο η διοργάνωση».