Παναθηναϊκός - Φριντέτ για Μπλατ: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί του»

Ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού, Τζίμερ Φριντέτ, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ και έχει αγωνία για τη νέα ομάδα που θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός. 

Παναθηναϊκός - Φριντέτ για Μπλατ: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί του»

Κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τζίμερ Φριντέτ, αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της καριέρας του: "Είναι ωραίο να έχεις αγωνία, σημαίνει ότι είναι κάτι ωραίο. Θέλω να γνωρίσω τα παιδιά, έχω μιλήσει ήδη με όλους. Είναι ωραία εδώ. Είναι σπουδαίες οι πρώτες εμπειρίες, απόλυτοι επαγγελματίες όλοι στον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Υπάρχει σπουδαία παράδοση και ο οργανισμός είναι εξαιρετικός. Είναι διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει στην Κίνα, αλλά ωραία διαφορετικό.

Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο, να γινόμαστε καλύτεροι και να πάμε καλύτερα από πέρσι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Προφανώς όλοι σκέφτονται το Final Four, όλες οι ομάδες της EuroLeague αυτό έχουν για στόχο. Εμείς θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά και να δούμε πόσο μακριά θα πάμε. Προσωπικά νιώθω καλά, αλλά το μείζον είναι η ομάδα. Όταν κερδίζει η ομάδα, όλοι θα είμαστε καλά".

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: "Μου έδειξαν πού κάθονται οι φανατικοί οπαδοί, που είναι η Θύρα 13 στο ΟΑΚΑ. Αγαπώ το παιχνίδι. Θέλω να παίξω μπροστά σε αυτό το τρελό περιβάλλον. Θα είναι ωραίο αυτό".

Για τον Νικ Καλάθη: "Ο Νικ είναι ένας σπουδαίος πόιντ γκαρντ, το δείχνει η καριέρα του. Βελτιώνεται διαρκώς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι δίπλα του. Πιο παλιά ήμασταν αντίπαλοι, τώρα χαίρομαι που θα είμαστε συμπαίκτες. Ο Νικ είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας".

Για την κατάσταση υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ: "Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι μεγάλο όνομα στην EuroLeague, έχω ακούσει μόνο τα καλύτερα γι αυτόν ως άτομο και προπονητή. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του. Εύχομαι να βελτιωθεί η υγεία του".