Ερασιτέχνης Πανιώνιος: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αλλάξει την έδρα της ομάδας»

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να μείνουν ενωμένοι.

Ερασιτέχνης Πανιώνιος: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αλλάξει την έδρα της ομάδας»

Θέση για την φημολογούμενη μετακίνηση του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου στη Δράμα λόγω οικονομικού αδιεξόδου πήρε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος.

Αντιδράσεις στον Πανιώνιο για τις φήμες μετακίνησης του στη Δράμα

Με ανακοίνωση του υποστήριξε πως θα σταθεί απέναντι σε κάθε πιθανή κίνηση που θα προσβάλει την ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν οι φήμες περί πιθανής πώλησης και συγχώνευσης της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με ομάδα της επαρχίας.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.


Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ, πρωτίστως ως θεματοφύλακας της Πανιώνιας Ιδέας και δευτερευόντως ως μέτοχος, καλεί την Διοίκηση της ΚΑΕ να ενημερώσει άμεσα για τις προθέσεις της, τόσο εμάς όσο και το σύνολο των φιλάθλων μας.

Η στάση μας είναι απολύτως ξεκάθαρη. Θα σταθούμε απέναντι σε κάθε πιθανή κίνηση που θα προσβάλει το έμβλημα και τα 130 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου μας.

Από το 1940 η Νέα Σμύρνη φιλοξενεί στην αγκαλιά της την αθλητική και πολιτιστική κληρονομιά που έφεραν οι πρόγονοί μας από την Σμύρνη.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αλλάξει το όνομα και την έδρα της ομάδας.

Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ να μείνει ενωμένος και σε επαγρύπνηση έως ότου αποσαφηνιστεί η θέση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ».