Αντιδράσεις στον Πανιώνιο για τις φήμες μετακίνησης του στη Δράμα

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε παίκτες αλλά και παράγοντες του Πανιωνίου πως ο Ιστορικός θα μετακομίσει στη Δράμα.

Αντιδράσεις στον  Πανιώνιο για τις φήμες μετακίνησης του στη Δράμα

Δύσκολη περίοδο διανύει η ΚΑΕ Πανιώνιος λόγω του οικονομικού της αδιεξόδου. Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Ιστορικός σκέφτεται να μεταφέρει το ΑΦΜ του στη Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να βρει οικονομικό σύμμαχο.

Ήδη έχει ακουστεί έντονα η λύση της Δράμας κάτι που έχει δυσαρεστήσει τους φίλους των «κυανέρυθρων». Αρκετοί πρώην παίκτες αλλά και παράγοντες του συλλόγου εξέφρασαν την αντίθεση τους.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μίχαλος έγραψε με τη σειρά του: «Πανιώνιος ώρα μηδέν. Η ομάδα πάει στην Δράμα.Σταματήστε να γράφετε στο Facebook. Καλέστε μία συγκέντρωση οι οπαδοί να έρθει αυτός που είχε την ιδέα να δει λίγο τι θα γίνει αν θα πάει.. Γιατί η μαγκιά από κοντά έχει αξία .Και η αξία της ομάδας αυτής είναι μεγάλη για να “παίζουν” όσοι έχουν απωθημένα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τσιάκος επισήμανε: «Όταν το 2015 μου ζητήθηκε μαζί με κάποια άλλα παιδιά να βάλουμε το εγώ μας κάτω από το καλό της ομάδας του Ιστορικού για να ξεπεράσει η ομάδα την δυσκολότερη φάση της ιστορίας της, κανείς δεν φοβήθηκε κανείς δεν δείλιασε. Με πρωτεργάτη τον Κώστα Σορώτο, τον Δημήτρη Άπο και πλάι του στην αρχή και τον κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκο μετά, τους Πάνθηρες να μας στηρίζουν παντού και Διοίκηση που προσπαθούσε για το καλό της ομάδας και τέλος παίκτες που αγάπησαν την φανέλα και έπαιζαν κάνοντας κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι, η ομάδα βρήκε τον δρόμο της. Ο Πανιώνιος δεν είναι απλώς αθλητικός σύλλογος... ιστορία, προσφυγιά, αλησμόνητες πατρίδες. ΣΕΒΑΣΜΟΣ κύριοι! Πανιώνιος και Νέα Σμύρνη είναι έννοιες ταυτόσημες».