Σύμπλευση στον Ολυμπιακό Αγγελόπουλου και Θύρας 7

Οι ατάκες που ακούστηκαν στο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 μεταξύ των Αγγελόπουλων και των οπαδών του Ολυμπιακού. Απόλυτη σύμπλευση Αγγελόπουλου και κόσμου. 

Σύμπλευση στον Ολυμπιακό Αγγελόπουλου και Θύρας 7

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να κατέβει να παίξει την Δευτέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στην έναρξη των πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γνωστοποίησε την πρόθεση της ομάδας μπάσκετ στο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 που πραγματοποιήθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" χάρηκαν από την συγκεκριμένη απόφαση των Πειραιωτών και εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη τους σε εκείνους, τονίζοντας τους πως θα είναι στο πλευρό τους μέχρι τέλους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού πως η διοίκηση της ΚΑΕ έχει πάρει απόφαση να μην κατέβει να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε», σχολίασε και ακολούθως ζήτησε την άποψη του κόσμου, επισημαίνοντάς τους πως «ο Ολυμπιακός είστε εσείς, όχι εμείς».

Ακολούθως ο φίλαθλος κόσμος στο συνέδριο χειροκρότησε με θέρμη τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζουν πως στηρίζουν απόλυτα την στάση της πειραϊκής ΚΑΕ, τονίζοντας τους πως «είμαστε μαζί σας, μέχρι τέλους. Έχετε επενδύσει πολλά εκατομμύρια στον Ολυμπιακό μας, είμαστε στο πλευρό μας, να είστε σίγουροι για αυτό».

Ακολούθως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε και τον τρόπο που θα λειτουργήσει η ομάδα, εφόσον δεχθεί την τιμωρία του υποβιβασμού, με το να μην κατέβει να παίξει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Τη νέα σεζόν, οι Πειραιώτες θα λάβουν μέρος στην Α2 με την ομάδα Νέων τους (συν παίκτες που δεν θα έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη πρώτη) και εκείνη των Ανδρών θα αγωνίζεται είτε μόνο στην EuroLeague, είτε στην EuroLeague και την Αδριατική Λίγκα, εφόσον βέβαια τους δεχτούν οι Γιουγκοσλάβοι στο πρωτάθλημα τους.