Αγγελόπουλος στο συνέδριο της Θύρας 7: Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Ήταν αναμενόμενο, επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο συνέδριο της Θύρας 7. «Εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπες», δήλωσε.

Αγγελόπουλος στο συνέδριο της Θύρας 7: Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε το "παρών" στο 12ο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί άνθρωπος από την διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, ήταν σε εκείνο του 2013, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του δεύτερου σερί ευρωπαϊκού τροπαίου στο Final Four του Λονδίνου.

Το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχει έρθει κοντά με τον πυρήνα των οργανωμένων οπαδών των "ερυθρολεύκων" και αυτό είχε ως εξέλιξη, την παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου εκεί. Ο εκ των προέδρων των Πειραιωτών, συζήτησε μαζί τους τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και ξεκαθάρισε τις προθέσεις τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού είναι μαζί με τους Αγγελόπουλους, είναι υπέρ της στάσης τους να απουσιάζουν από το ΟΑΚΑ και τους το έδειξαν για ακόμη μία φορά στην πράξη: «Είμαστε μαζί σας, μην κάνετε βήμα πίσω. Κανείς δεν μπορεί να παίζει και να κοροϊδεύει το όνομα του Ολυμπιακού. Να μην κατέβει να παίξει η ομάδα, είμαστε στο πλευρό σας, μέχρι τέλους», ήταν μερικά από τα λόγια που άκουσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, ξεκαθάρισε στο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, πως από την στιγμή που δεν έγινε δεκτό κανένα από τα αιτήματα των "ερυθρολεύκων", τότε η ομάδα ΔΕΝ θα κατέβει να παίξει την Δευτέρα (19:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τους είπε τα εξής μεταξύ άλλων: «Εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπες, θα πάμε μέχρι τέλους, έχουμε αποφασίσει να μην κατέβουμε».

Όπως είναι γνωστό, η εξέλιξη αυτή θα σημάνει τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2. Όμως, οι Πειραιώτες είναι εδώ και καιρό έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Πως θα λειτουργήσουν; Στην δεύτερη κατηγορία θα παίζει η ομάδα των Νέων, ενώ η πρώτη θα αγωνίζεται είτε μόνο στην EuroLeague, είτε στην EuroLeague και στην Αδριατική Λίγκα, εφόσον βέβαια γίνει δεκτό το αίτημα τους από τους "Γιουγκοσλάβους".