Ο μόνος δρόμος του Ολυμπιακού, o πόλεμος μόλις ξεκίνησε!

Τα τελευταία γεγονότα εκθέτουν όσους βρίσκονται απέναντι στον Ολυμπιακό και δείχνουν ότι για το μπάσκετ της χώρας μας δεν υπάρχει καμία σωτηρία...

Ο μόνος δρόμος του Ολυμπιακού, o πόλεμος μόλις ξεκίνησε!

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στον Ολυμπιακό ο ορισμός των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου στους αγώνες των πλέι οφς ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Παναθηναϊκό.

Ήταν σχεδόν δεδομένο ότι το σενάριο που παρακολουθούμε θα εξελισσόταν ως έχει, αφού η πλευρά του Παναθηναϊκού πλέον «μαρτυράει χωρίς ξύλο».

Η αστειότητα πλέον δεν λογίζεται ως τέτοια, αφού έχουμε περάσει στα όρια της γελοιότητας. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται από τους πάντες ως ο «φτωχός συγγενής». ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος και με πρώτο και καλύτερο τον Παναθηναϊκό έχουν αποδείξει ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα όσα ισχυρίζονται τους τελευταίους μήνες οι «ερυθρόλευκοι» και συνεχίζουν να κάνουν τα παιχνίδια τους εις βάρος του ελληνικού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη νέα σύσταση της ΚΕΔ είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί. Και πως να δώσεις άδικο στους «ερυθρόλευκους» όταν στους δύο τελευταίους ορισμούς οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Γιαννακόπουλος έχουν λόγο για το ποιος πρέπει να μπει στην κληρωτίδα και ποιος όχι.

Ακολούθησε η μήνυση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, ο οποίος θίχτηκε επειδή αναφέρθηκε το όνομά του από τον Ολυμπιακό. Ο άνθρωπος που μπροστά στις κάμερες αποκαλεί «κότες» τους προέδρους μιας ομάδας, ο άνθρωπος που η εφημερίδα του βγαίνει με πρωτοσέλιδο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να τρέχει σε στίβο, που κάνει άσεμνες χειρονομίες στα social media, που ρίχνει ακόμα και κατάρες μπροστά στις κάμερες, αποφάσισε ότι θίχτηκε από ένα tweet!

Μάλιστα, οι «πράσινοι» σε μια επίδειξη θράσους εξέδωσαν και ανακοίνωση με την οποία εύχονται να μην αδικηθούν από τον άνθρωπο που έχει γίνει συνώνυμο της αντιπαλότητας για τον Ολυμπιακό. Ακόμα και τα τρολ, έχουν ένα όριο, λέξη άγνωστη για εκείνους.

Τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ πρέπει να προβληματίσουν αρχικά τους ανθρώπους που το διοικούν. Αυτούς που είναι ανίκανοι να πάρουν δραστικές αποφάσεις και μέτρα προκειμένου το υποβαθμισμένο μας πρωτάθλημα να γίνει πιο ανταγωνιστικό για τις ομάδες και πιο ελκυστικό ως προϊόν για όσους θέλουν να επενδύσουν σε αυτό.

Η στάση τους στις τελευταίες εξελίξεις, δείχνει ότι δεν ενδιαφέρονται ούτε για το καλό του αθλήματος, αλλά ούτε και για τον Ολυμπιακό, τη μια από τις δύο δημοφιλέστερες ομάδες της χώρας.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλο δρόμο. Πρέπει να τους παρατήσει και να φύγει τώρα δίχως να συνεχίζει να νοιάζεται για τους υπόλοιπους. Άλλωστε γιατί να το κάνει αυτό, όταν βλέπει ότι άπαντες στηρίζουν τις παρανομίες και για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να μην ξοδευτούν λίγο παραπάνω;

ΥΓ. Είναι απίθανο πλέον το ενδεχόμενο να κατέβει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «πόλεμος» που του κήρυξαν, δεν τελειώνει εδώ. Αντίθετα, μόλις ξεκίνησε...