ΕΣΑKE: «Tα μασάει» τώρα ο Λυχναράς

Ο δικηγόρος Άρης Λυχναράς σχολίασε πως δεν υπάρχει κανένα νομικό κενό στη προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, αλλά με γραπτή του την δήλωση πήρα πίσω αυτά που σχολίασε. 

ΕΣΑKE: «Tα μασάει» τώρα ο Λυχναράς

Κατά την διάρκεια του ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ, ο γνωστός δικηγόρος, Άρης Λυχναράς, σχολίασε πως δεν υπάρχει κανένα νομικό κενό στη προσφυγή του Ολυμπιακού. «Η αγωνιστική επαναλαμβάνεται αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ», τόνισε.

Οι δηλώσεις του, βέβαια, φάνηκε να ενόχλησαν το Λαύριο (καθώς ο Άρης Λυχναράς είχε συνεργασία με τον σύλλογο), το οποίο ξεκαθάρισε πως οι απόψεις του δεν εκφράζουν το κλαμπ!

Ακολούθως, ο καταξιωμένος δικηγόρος, Άρης Λυχναράς προχώρησε σε διευκρινιστική θέση, παίρνοντας ουσιαστικά πίσω την αρχική του τοποθέτηση. Βέβαια, επειδή ήμασταν μπροστά στις δηλώσεις του, ακούσαμε με τα αυτιά μας πως δήλωσε πως «η αγωνιστική επαναλαμβάνεται αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ». Και επίσης κάτι ακόμη. Αναφέρει πως δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του Λαυρίου. Τότε, με ποια ιδιότητα βρέθηκε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ο καταξιωμένος δικηγόρος;

Συγκεκριμένα, στη νέα του τοποθέτηση, σχολίασε εξής: «Με την παρούσα μου θα ήθελα να καταστήσω γνωστές τις απαντήσεις μου αναφορικά με χθεσινά (15-5-2019) «ερωτήματα δημοσιογράφων», που μου ετέθησαν, με αφορμή το Δ.Σ. ΕΣΑΚΕ, δεδομένου ότι αυτές μεταφέρθηκαν ανακριβώς από μερίδα του τύπου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και του ονόματός μου, αλλά και προς αποφυγή οιασδήποτε παρερμηνείας, με ότ,ι τούτο συνεπάγεται, δηλώνω ότι:

α.) ΔΕΝ τυγχάνω Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου καμίας ΚΑΕ, όπως ανακριβώς αναφέρθηκε σε σχετικό δημοσίευμα.

β.) ΟΥΔΟΛΩΣ αναφέρθηκα στην ουσία της Προσφυγής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΑΣΕΑΔ, διότι δεν έχω λάβει γνώση του δικογράφου.

γ.) Σε σχετικά ερωτήματα των παρισταμένων δημοσιογράφων, απάντησα εκ της ιδιότητας μου, του Δικηγόρου και μόνον ως και της εμπειρίας των 41 ετών που ασκώ το επάγγελμα αυτό, αναφέροντας το προφανές, ότι δηλαδή «δεν μπορούμε να προδικάσουμε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ Εάν μάλιστα η Προσφυγή της ΟΣΦΠ-ΚΑΕ γίνει δεκτή, τότε οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν σύμφωνα με το διατακτικό της Απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Εάν απορριφθεί η Προσφυγή τότε παύει το θέμα.» Επίσης απάντησα το πασιφανές ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα αναβολής της συζήτησης της Προσφυγής, διότι είναι «πρωτοείσακτη».

δ.) Με τις άνω δηλώσεις μου Δεν προσπάθησα να υποκαταστήσω κανένα Νόμιμο Εκπρόσωπο, οιασδήποτε ΚΑΕ.

ε.) Δεν άσκησα καμία κριτική ούτε εξέφρασα οποιαδήποτε γνώμη για τους Νομικούς Συμβούλους του ΕΣΑΚΕ, οι οποίοι είναι έγκριτοι και έμπειροι συνάδελφοί μου, το έργο των οποίων σέβομαι και τιμώ.

Αθήνα 16-5-2019

Αρης Χ. Λυχναράς