Άρης Λυχναράς: «Κανένα νομικό κενό στην προσφυγή του Ολυμπιακού»

Ο νομικός σύμβουλος του Λαυρίου δικαιώνει απόλυτα τη θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι η επικύρωση της βαθμολογίας από τον ΕΣΑΚΕ είναι αυθαίρετη!

Άρης Λυχναράς: «Κανένα νομικό κενό στην προσφυγή του Ολυμπιακού»

O ΕΣΑΚΕ επικύρωσε μεν τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Basket League και προτίθεται να ορίσει άμεσα το πρόγραμμα των πλέι οφ, ωστόσο η εν λόγω κίνησή του φαίνεται πως είναι αυθαίρετη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τόσο της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσο και ενός γνωστού και έγκριτου νομικού.

Ο λόγος για τον νομικό σύμβουλο του Λαυρίου, Άρη Λυχναρά, ο οποίος στις δηλώσεις του έξω από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ δικαίωσε απόλυτα τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα νομικό κενό στην προσφυγή της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Πρόσθεσε, δε, ότι αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί, τότε η 26η αγωνιστική θα πρέπει να επαναληφθεί:

«Δεν γνωρίζω τι ισχυρίζονται από τον ΕΣΑΚΕ, όμως είναι γεγονός ότι η αγωνιστική επαναλαμβάνεται αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ. Δεν υπάρχει νομικό κενό. Δεν έχει σχέση αν το έχει αναφέρει ή όχι ο Ολυμπιακός στην προσφυγή του. Αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός τότε θα πρέπει να επαναληφθεί η αγωνιστική».