ΚΑΕ Λαύριο: «Προσωπικές οι απόψεις Λυχναρά, δεν εκφράζει τις θέσεις μας»

Η διοίκηση του Λαυρίου έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση της από αυτή του Άρη Λυχναρά, ο οποίος νωρίτερα δικαίωσε πλήρως την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

ΚΑΕ Λαύριο: «Προσωπικές οι απόψεις Λυχναρά, δεν εκφράζει τις θέσεις μας»

Τη θέση της έσπευσε να διαχωρίσει η διοίκηση του Λαυρίου σε σχέση με όσα είπε νωρίτερα ο νομικός σύμβουλος Άρης Λυχναράς, ο οποίος δικαίωσε απόλυτα τον Ολυμπιακό στο θέμα της προσφυγής του στο ΑΣΕΑΔ και της επικύρωσης της βαθμολογίας από τον ΕΣΑΚΕ.

Οι άνθρωποι του Λαυρίου τονίζουν ότι ο έγκριτος νομικός δεν εκφράζει τις θέσεις της ΚΑΕ -τις οποίες εξέφρασε ο πρόεδρός της Γιάννης Ψαράκης- αλλά τις προσωπικές του απόψεις, τονίζοντας χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Η ΚΑΕ Λαύριο, ξεκαθαρίζει ότι ο κ. Άρης Λυχναράς στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ εξέφρασε προσωπικές απόψεις και όχι τις θέσεις της ΚΑΕ Λαύριο.

Οι θέσεις της ΚΑΕ Λαύριο, εκφράστηκαν από τον Πρόεδρο της, κ. Γιάννη Ψαρράκη, με όσα είπε και έπραξε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.

Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει τον αγώνα της για την αποκατάσταση της τάξης και την απονομή δικαιοσύνης, έχοντας τη συμπαράσταση όλων των ομάδων της Λίγκας και όχι μόνο.

ΥΓ: Διευκρινίζουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνεύσεων, ότι ο κ. Άρης Λυχναράς ΔΕΝ κατέχει καμία θέση στο ΔΣ της ΚΑΕ Λαύριο όπως λανθασμένα γράφτηκε στο διαδίκτυο».