Ο ΠΑΟΚ κάνει προπόνηση μόνο με πέντε επαγγελματίες

Τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Μόνο με 5 επαγγελματίες παίκτες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση.

Ο ΠΑΟΚ κάνει προπόνηση μόνο με πέντε επαγγελματίες

Τα προβλήματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Πέρα από τις αποχωρήσεις παικτών, υπάρχουν και θέματα με τους τραυματίες, όπως με τους Θοδωρή Ζάρα, Αντώνη Κόνιαρη και Μιλένκο Τέπιτς.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ, καθώς και σήμερα υπήρξαν αρκετές απουσίες, οι οποίες προστέθηκαν στις ήδη δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν η ομάδα. Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν Θοδωρή Ζάρας και Αντώνης Κόνιαρης που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, αλλά και ο Milenko Tepic. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής μετέβη στο Novisad για να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του Sonja και στο νεογέννητο κοριτσάκι της οικογένειας και θα επιστρέψει την Τετάρτη (15/5) στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζεται και η αναμονή για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας έναρξης των Play-Offs της Betshop Basket League, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Προμηθέας Πάτρας. Η ημερομηνία έναρξης των Play-Offs θα συζητηθεί αύριο, Τετάρτη, στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ. Την ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσουν στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ οι (εορτάζοντες σήμερα) Αριστοτέλης Καρακούσης και Τέλης Ζουρνατσίδης»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας