Απίστευτο: Με κλούβα στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος

Μετά τη νυχθημερόν φύλαξη του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου, η αστυνομία αποφάσισε τη μεταφορά του στο ΣΕΦ με κλούβα

Απίστευτο: Με κλούβα στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος

Αν νομίζετε ότι τα έχουμε δει όλα στο ελληνικό μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό είστε γελασμένοι. Οι πληροφορίες που ήθελαν την ... πέτρα του σκανδάλου, τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο να φυλάσσεται από την αστυνομία, επιβεβαιώθηκαν από την ανακοίνωση της ΟΔΚΕ.

Η παράνοια όμως δεν έχει τελειωμό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής διαιτητής θα μεταβεί αύριο Τετάρτη στο ΣΕΦ με κλούβα, συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ. Κι όλα αυτά για να σφυρίξει τον αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών(5.30), όπου αναμένεται να έχει στις εξέδρες 7.000 οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο Αναστόπουλος λοιπόν θα μεταβεί στο Στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας" με κλούβα και θα πάει στα αποδυτήρια συνοδεία διμοιρίας ΜΑΤ. Το τραγελαφικό θα είναι να μπει και στον αγωνιστικό χώρο με άνδρες των Μονάδων Αποκατάστασης Τάξης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξάλλου αποφάσισε να κατεβεί η ομάδα στο τερέν του Σταδίου "Ειρήνης και Φιλίας" και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι το τι μέλει γενέσθαι.

Μιλάμε για διακωμώδηση του αθλήματος, ενός αφερέγγυου πρωταθλήματος, όπου ο προπονητής του Πανιωνίου Βασίλης Φραγκιάς χαιρέτησε τους παίκτες του πριν από τον αγώνα με τον Χολαργό και αποχώρησε. Σε έναν αγώνα , όπου ο φιλοξενούμενος παιζόταν με 1.10 και μετά το ημίχρονο ήταν σε στοιχηματισμό μόνο η διαφορά που εκτοξεύθηκε στους 20 πόντους! Και ο Ντόρσει μόνος με το καλάθι, αστόχησε για δικούς του λόγους, σε φάση δυσφήμιση του αθλήματος.

Κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ - Αποφασίζουν οι Αγγελόπουλοι

Πανιώνιος - Χολαργός: Μία φάση, δυσφήμιση του αθλήματος (vid)

Ο λόγος που αποχώρησε ο Φραγκιάς από το Πανιώνιος - Χολαργός

ΟΔΚΕ για Αναστόπουλο: Θλίψη και ντροπή

Αστυνομική προστασία στον Αναστόπουλο