Κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ - Αποφασίζουν οι Αγγελόπουλοι

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα δώσει κανονικά το "παρών" στο ΣΕΦ, αλλά οι Αγγελόπουλοι θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή το αν θα παίξει η ομάδα. Πάνω από 7.000 θα είναι η προσέλευση.

Κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ - Αποφασίζουν οι Αγγελόπουλοι

Η ομάδα του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (8/5, 17:30) κόντρα στον Προμηθέα στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ προπονήθηκαν κανονικά σε συνθήκες αγώνα.

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα δώσει κανονικά το "παρών" στο φαληρικό στάδιο, αλλά το ερώτημα είναι θα παίξει; Η ενημέρωση που υπάρχει από τους "ερυθρόλευκους" είναι πως το αν θα αγωνιστεί η ομάδα, αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ούτε το αν θα παίξει η ομάδα, ούτε το αν δεν θα μπει τελικά στο παρκέ για να αγωνιστεί. Παράταση στην αγωνία, λοιπόν, μέχρι τέλους.

Όσον αφορά τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί για την αναμέτρηση, μαζί με τα διαρκείας, έχουν "φύγει" κάτι παραπάνω από 7.000. Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει βάλει γενική είσοδο για το ματς στο 1 ευρώ.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, ο έμπειρος διαιτητής έχει βρεθεί στο... μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες μέρες, ειδικά από την στιγμή που ορίστηκε στο Ολυμπιακός - Προμηθέας. Αποτέλεσμα; Να φυλάσσεται στο σπίτι του έχοντας από κοντά Αστυνομική δύναμη, καθώς υπάρχει ένταση στη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Αν και υπήρξε φημολογία πως θα δήλωνε κώλυμα για το ματς στο ΣΕΦ (αφού προηγήθηκε εκείνο λόγω ασθένειας στο ματς Χολαργός Παναθηναϊκός), τελικά ο Παναγιώτης Αναστόπουλος γνωστοποίησε πως ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας και θα δώσει κανονικά το "παρών" στην αναμέτρηση. Λέτε να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή; Αυτό θα φανεί στη πράξη.